2777
2789
عنوان

کیا تو خونه مادر شوهر زندگی میکنن و غیر قابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 107 پست
یه پیشنهاد اصلا نذار شبارابطه داشته باشیداگه گف بگو راحت نیستم بعدشم خانوادت بیان وسط بگن دختر شوهر ...

باورت میشه هرچی بهش بگم هی داد و بیداد راه میندازه میگه خونه باباتو خونه خودمون اتیش میزنم طلاقت میدم رابطه هم داشته باشیم ببخشید میگه صدا نداشته باش

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
باورت میشه هرچی بهش بگم هی داد و بیداد راه میندازه میگه خونه باباتو خونه خودمون اتیش میزنم طلاقت مید ...

اصلا قبول نکن  اشته باشی بگو سختمه نمیتونم روش فشار میاد بالاخره مرد هطت مجبور میشه قبول کنه

بعدم الکی میگه هیچ غلطی نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@عشقمخداستومامانم     دخمل بیا راهنماییش کن 😩😩😩❤😅😅🌺🌺

سلام عزیزم حال دلت چجوری خوبی اسی جان فقط محلش نذار  و یکم سایست داشته باش  سعی کن زیاد به شوهرت محبت کنی بکشونی سمت خودت اگه شد برید یه خونه مستقل شید