2777
2789
عنوان

کیا تو خونه مادر شوهر زندگی میکنن و غیر قابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 107 پست

۱۱ سال خونه مادرشوهر بیچاره شدم😪

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱سال وای چه طولانی من الان ۳ ساله دارم دیوونه میشم به ۱۱ برسه میوفتم تیمارستان 

خدا کمکت کنه

منم مادرشوهرم فوت کرد وگرنه حالاحالاها در خدمتش بودیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دقیقا من هم همینکارارو میکنم ولی اصلا به چشمشون نمیاد میگن تو چکار کردی عقد بودم یه هفته رفتم خونشون ...

چندسالته؟خونه پدرت جانداشتی زن این عنترشدی؟کلفتی واسه مادرت چه مشکلی داشت که اومدی کلفت این پیره سگ شدی؟کور ی؟کچلی ؟مشکلی داری که ازگردنه خانوادت خودتوبازکردی؟کلاچه مشکلی این وسط هست که بایدکلفتی روتحمل کنی؟😡😡 وای خدااعصابم خردشد😭

دنیا  چرخ و فلکه

منتظرم  ببینم همونجور که منو انداختن بیرون خودشون آواره بشن همونجور که زندگی منو خواستن از هم بپاشن زندگیشون خراب بشه ولی افسوس اونا روز به روز بهتر میشن نمیدونم خدا کجاست چقدر گریه کردم از دستشون چقدر خودمو زدم بچم دوماهه بود نمیذاشتن خواهرم مادرم بیان خونم و حتی تلفن بزنن بمن نمیدونم خدا چرا همین بلاهایی سرشون نمیاره خودمو میزدم بچمو میزدم افسردگی شدید گرفته بودم خدا میدونه یه سال واسه همشون عید کادو بردم دیگه پول نداشتم واسه بچم یا خودم چیزی بگیرم اما آخرم منو تهدید کردن بچمو الان خداروشکر دیگه نمیبینمشون خداکنه دیگه تا آخر عمرم نبینمش دست از سر ما بردارن 

من ذلیلی بخدا تعدادشونم زیاد عین کلفتاهمش بسابو بپز کل فامیلش میان تو زندگیم دخالت کردن ن خواب ن آرا ...

مهمون که آمد همچین زیاد تهویلشون نگیر هری کیم تو زندگیت دخالت کرد جوابشونو بده 

چندسالته؟خونه پدرت جانداشتی زن این عنترشدی؟کلفتی واسه مادرت چه مشکلی داشت که اومدی کلفت این پیره سگ ...

کلا۱۷سالمه خودش اخلاقش خوبه فقط بدیش اینه میگه مادرم مادرم اصلا منو درک نمیکنه

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
کلا۱۷سالمه خودش اخلاقش خوبه فقط بدیش اینه میگه مادرم مادرم اصلا منو درک نمیکنه

نکن بخداعاقبتت مثل جاریمه😪اونم ۱۴سالش بوداوردن کردن کلفت مادرشوهرالان ۲۵سالشه شده یه کارگرتمام عیار.....به پدرومادرت بگوفکرنکن اگه رازدارباشی شوهرت بعدا قدردان میشه ....عاقبتت رومن میدونم اگه همینجوری ادامه بدی فقط تهش میشی کلفت مادرشوهر...ازماگفتن

نکن بخداعاقبتت مثل جاریمه😪اونم ۱۴سالش بوداوردن کردن کلفت مادرشوهرالان ۲۵سالشه شده یه کارگرتمام عیار ...

به مادرم اینا گفتم یه بار دعوا حسابی کردیم ولی درست نشد

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.