2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید 

رشتم تجربیه ؛ بنظرتون بشینم واسه پرستاری بخونم یا برم آرایشگری یاد بگیرم ؟؟

بنظرتون درآمد کدوم بیشتره ؟ 

رشته پرستاری تو یه دانشگاه خوب قبول شم سخت و زمان بره ؟؟

🩵🦋

فقط درس 

زده به سرت؟؟😂

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایشگری خب شاید زحمت کمتر و درآمد بالا چون الان آرایشگر ها خیلی درآمد و آینده دارت

اما پرستار خب زمان میخواد اما خب پرستاری دیگه میدونی 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

مطمئنن اگه بخوای امنیت شغلی داشته باشی پرستاری

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

اگه رشته خوب که آینده شغلی داره قبول بشی خوبه، ولی اگه قراره رشته بیخود بخونی برو آرایشگر شو

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

اگر جایگاه اجتماعی واست مهمه پرستاری

نمیگم آریشگرا خدای نکرده جایگاه ندارنا نه اتفاقا خیلیم خوبه 

ولی اینم در نظر بگیر اولا مردم میگن عه این آرایشگره اگر میتونی تحمل کنی خوبه

و اینکه اینم بدون فیشیال ناخن کاری آرایشگری و... خیلی زیاد شده خیلی

برو دنبال علاقت میتونی درستو بخونی و درکنارش هر حرفه ای که دوست داری یاد بگیری همه چی بستگی به نظر و علاقه شخصیت داره

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

هم درس بخون هم یه چی یاد بگیر بالاخره یکیش موفق میشی 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اول درس بخون و دانشگاه قبول شو بعد کنارش برو ارایشگری. وجهه اجتماعی و شخصیتی یه تحصیل کرده فرق داره ...

والا حالا که ارایشگرا دارن خوب پول به جیب میزنن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

پرستاری قطعا

الان بخاطر راحتی و درامدش آرایشگر زیاد شده اگه پرستاری قبول میشی عالیه زمین تا اسمون با آرایشگر فرق داره 

پرستیژ پرستاریم خیلی بالاتره

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝