2777
2789
عنوان

درس بخونم یا برم آرایشگر حرفه یاد بگیرم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 38 پست
والا من چند روز پیش بیمارستان بستری بودم یه بچه تخت کنارم فوت شد تا یه هفته مدام گریه میکردم و کابوس ...

روزی چندتا ازینا میبینم صدای شیون و گریه خانواده هاشون ...

ممنونم عزیزم 🍀

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم 16 سالمه نامزد کردم واقعا نمیتونم درس بخونم سرد شدم نسبت به درس خونمون پایینش مغازس بنظرتون برم ...

حتماً برو تا بیست و پنج سالگی به میکاپ آرتیست حرفه ای میشی برو شاگرد یه آرایشگاه معروف و قوی تو شهرتون شو نه آرایشگاه سر کوچه

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
حتماً برو تا بیست و پنج سالگی به میکاپ آرتیست حرفه ای میشی برو شاگرد یه آرایشگاه معروف و قوی تو شهرت ...

اخه خانواده خودم میگن درستو بخون 

میگم بابا درس رو بخونم آخرش چی:؟

ولی خودم میخوام برم دوره های آرایشگری حرفه ای

تو محلمون آرایشگاه نداریم هم مغازه داریم قرار تیست اجاره بدبم😆میگن حداقل دیپلم بگیر ولی واقعا نمیتووونم چیکار کنم؟؟؟شوهرم خودش فوق لیسانس داره

اخه خانواده خودم میگن درستو بخون  میگم بابا درس رو بخونم آخرش چی:؟ ولی خودم میخوام برم دوره ه ...

البته درس هم بخون برو دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی یه لیسانس بگیر خیلی زشته دیپلم این زمونه اونم دختر این نسل

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
من پرستارم  شرایط کاریش خیلی سخته حقوق جالبی نداره ،  هر روز مرگ و مصیبت جلو چشمته و... ...

واقعا سخته من که فقط چندروز پیش رفتم بیمارستان دیدم خانواده از فوت اقوام گریه میکنن گفتم دکترا پرستارا چه دلی دارن ادم روحیه اش خراب میشه ولی ارایشگرا شادن همیشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️