2777
2789
عنوان

کیا بیدارن ؟😁

126 بازدید | 19 پست

کسانی که بیدارن میخوام بیان اینجا یه چیزی میخوام بپرسم

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یه دخترخاله ای دارم خیلی با هم صمیمی هستیم و همه راز هامونو به هم میگیم

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱
بچه ها من یه دخترخاله ای دارم خیلی با هم صمیمی هستیم و همه راز هامونو به هم میگیم

و تازه با پسرعموش عقد کرده . ولی یه چیزی گفت شک مرا برانگیخت😅

قبل عقدش که کحرد بود میرفتن خونه خالش و برادر شوهر خالش یا بچه هاش اونجا بعضی وقتا میرفتن . دختر خالم ۲۰ سالشع و پسره اون برادر شوهر خالم ۲۲ سالشه . خیلی پسر خوبیه سر به زیر خودم دیدمش .دخترخالم میگفت بعضی وقتا که میخواستم سرمو برگردونم حس میکردم یه کسی بهم نگاه میکنه...

و تازه با پسرعموش عقد کرده . ولی یه چیزی گفت شک مرا برانگیخت😅 قبل عقدش که کحرد بود میرفتن خونه خال ...

و بعد یهو به دختر خالم پسرعموش خاستگاری میاد و اینم قبول میکنه. پسر عموش هم ۹ سال ازش بزرگتره . 

و چون زیاد خانوادشون تازگیا همو دیده یودن دختر خالم به من گفت قبل عقد چند بار کا رو به خونشون دعوت کردن و حتی پسرش به بابام زنگ ژد گفت بیاید اینجا

و چون زیاد خانوادشون تازگیا همو دیده یودن دختر خالم به من گفت قبل عقد چند بار کا رو به خونشون دعوت ک ...

منظوریم همون بچه برادرشوهر خاله نه پسر عموش. کاری با پسرعموش ندارم حالا

دختر خالم گفت بعد عقد مامانشو دعوت مردیم خونمون ولی هود به خود گریه میکرد😐