2777
2789
عنوان

خرافاتی نیستم ولی...

101 بازدید | 11 پست

دیشب داشتم توی کمدم لباسای مجلسیمو نشون خواهرم میدادم یعنی بگم شاید یک ساله ک نپوشیدمشون دروغ نگفتم اصن سراغشون هم نرفتم ولی همینکه یه دونشو برداشتم زیرش ناخن بود به چه بزرگی😰 خیلی ترسیدم اخه شنیدم ناخن واسه سحروجادعه.. گذاشتمش کنار تا صبح یه فکری بکنم امروز صبح هم رفتم سراغش دیدم نیستش!!!!  به نظرتون چی میتونه باشه!!!!! خیلی فکرم مشغوله...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار مامان من تو خونمون یه بالش پیدا کرد که توش پر از کاغذهای تا شده بود که توش دعا و جادو نوشته بودن

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

من امروز ظهر خواب بودم ی نفر اومد نشست رو شکمم پتو رو صورتم بود

بهش گفتم بلندشو با داد .بلند شد.میدونستم انسان نیست هرچی میخواستم داد بزنم بگم خدا یا الله که بره نمیتونستم .با چه مکافاتی به زبون آوردم ولی گفتم چشمام باز شد و نفسم برگشت .خیلی بد بود خیلی

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
من امروز ظهر خواب بودم ی نفر اومد نشست رو شکمم پتو رو صورتم بود بهش گفتم بلندشو با داد .بلند شد.مید ...

اینو بهش میگن بختک یهو میوفته رو ادم و سنگین میشه نمیتونه تکون بخوره حتی اگ جیغم بکشه هیچکس صداشو نمیشنوه

اینو بهش میگن بختک یهو میوفته رو ادم و سنگین میشه نمیتونه تکون بخوره حتی اگ جیغم بکشه هیچکس صداشو نم ...

آخه می دونی قبلا یکیو مثل شوهرم میدیدم میومد میخواست رابطه باهام برقرار کنه

بعدها پرسیدم گفتن که برات دعا کردن

این حرکت که نشست رو شکمم .هر وقت دراز کشیده باشم رو کمر شوهرم میاد میشینه رو شکمم

خیلی ترسیدم.یعنی مرگ و با چشای خودم دیدم

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
عزیزم هیچ کاری نکردی ازت دوربشه؟؟ 

فقط داد زدم گفتم بلندشو😭😭

می دونم کی برام دعا کرده

جایی بلد نیستم که برم باطلش کنم