2777
2789
عنوان

کار بدی کردم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 40 پست
همش اینجاست هر روز جمعه ها میره خونشون ۷ صبح میاد اینجا 

چرا پرستار نمیگیره براش؟؟؟ نمیفهمم چرا کسی که میخواد بره سرکار بچه رو میذاره پیش مادرش یا مادرشوهرش واقعا‌هدفش از بچه دار شدن چیه وقتی الویتش کارشه.

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم 

بچه واقعا ادمو خسته میکنه مخصوصا اگه حرف گوش نکنم باشه دیگه بدتر . خواهرت که میخواست بره سرکار یا بچه دار نمیشد یا زحمتشو به شما نمیداد پرستار میگرفت براش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چرا پرستار نمیگیره براش؟؟؟ نمیفهمم چرا کسی که میخواد بره سرکار بچه رو میذاره پیش مادرش یا مادرشوهرش ...

میگه پیر که خلیفه بچه نمیشه جوونم که بیارم شوهرمو چیکار کنم‌ اینا همش بهونشه عادت کرده 

میگه پیر که خلیفه بچه نمیشه جوونم که بیارم شوهرمو چیکار کنم‌ اینا همش بهونشه عادت کرده 

یعنی چی؟؟؟؟؟ الان جاری من پرستار گرفته برای بچش تقریبا ۳۵سالشه مجردم هست . اگه اینطوری باشه که هیچکی نباید پرستار بکیره برای بچش.... پولم میده به مادرت؟

بچه واقعا ادمو خسته میکنه مخصوصا اگه حرف گوش نکنم باشه دیگه بدتر . خواهرت که میخواست بره سرکار یا بچ ...

دقیقا از ۳ ماهگیش این بچرو میزاشت پیش ما خودش میرفت مسافرت الان که خسته شدیم میگیم کلا بیا ببر هعی به مسخره میگیره

دقیقا از ۳ ماهگیش این بچرو میزاشت پیش ما خودش میرفت مسافرت الان که خسته شدیم میگیم کلا بیا ببر هعی ب ...

الان چندسالشه؟؟ کاش از اول قبول نمیکردین خودشو راحت کرده دیگه . شبا میبره خونشون؟

ن بابا از قصد نمیگیره که پول نده

چقد بی انصافه کاش حداقل به مادرت یه پولی در عوضش میداد . ناراحت نشیا ولی مادرت داره کارای یه پرستارو براش انجام میده فقط بی دستمزد

چقد بی انصافه کاش حداقل به مادرت یه پولی در عوضش میداد . ناراحت نشیا ولی مادرت داره کارای یه پرستارو ...

منم همش دارم به بچش خدمات میدم از پوشک گرفتنشو ما انجام دادیم از شیر گرفتنشو ما انجام دادیم چند وقت پیش هممون کرونا گرفته بودیم زنگ زدیم بهش گفتیم بیا بچتو ببر فعلا علامتی نداره کرونا نگیره نیومد گفت ناقل تا الان نگرفته دیگه نمیگیره فرداش بچشم کرونا گرفت میومد غذا میزاشت پشت در میرفت دو هفته بچشو ندید به هیچ جاش نبود هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه 

منم همش دارم به بچش خدمات میدم از پوشک گرفتنشو ما انجام دادیم از شیر گرفتنشو ما انجام دادیم چند وقت ...

وایییییی اصلا هدفش از بچه دار شدن چی بوده؟؟؟؟ بچه رو امشب با وسایلش ببرین خونش بگید دیگه نمیتونین نگهش دارین فرداهم تعطیله خودش یه فکری بکنی براش