2777
2789
عنوان

بیاین بگین تا چه حد زود رنج هستین😓

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 49 پست
چند آبانی؟

۲

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۸. خوشبختم . ما آبانیا جذاب و مغرور و حساس و زودرنج و البتهههههه کینه ای و کمی حسود که حسادتمو ...

دقیقاً 😍بخاطر همینه اسم کاربریم رو زدم دلربا🙂❤️

خوشبختم گلم

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐
من قبلا خیلی زود رنج بودم درحدی که اشکمم در می یومد از صدقه سری خانواده شوهر کم کم محکم شدم از بس بی ...

واقعا اینجور آدما خیلی رو اعصابن.و آدمایی که بهشون محبت میکنی یهو به طرز عجیبی ناراحتت میکنن 😑

واقعا اینجور آدما خیلی رو اعصابن.و آدمایی که بهشون محبت میکنی یهو به طرز عجیبی ناراحتت میکنن 😑

روی خودت کار کن در اون لحظه سریع از اون آدم دور شو به خودت بگو این ارزشش را نداره اگه کسی هست که قرار مدام باهاش روبه رو بشی بهش بفهمون که ناراحت شدی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........