2777
2789
عنوان

بیاین بگین تا چه حد زود رنج هستین😓

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 49 پست
هرسالی که از ازدواج م میگذره ده درصد از زودرنجیم کم میشه😐😂

واییی منم😂😂

قبلا یکی بهم میگف پاشو از اینجا دیگ بغض میشد تو گلوم ولی الان به مرور که ازدواج کردم زودرنجیمم کم شده😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم  خیلی حساس شدم  . همین الان شوهرم داشت با گوشیش ور میرفت هم زمان تلویزیون نگاه میکرد  گفتم بزار شبکه  عوض کنم تو نگاه نمیکنی  اگه راست میگی چی گفت اخبارر  داد زد  دهنت ببند  منم کنترل پرت کردم جلوش  گفت افرین  قهر کردی  اومدم تو اتاق رو تخت دخترم دراز کشیدم 

😁😂
چرا‍؟

دیگه اینقدررررر مسائل مختلف پیش میاد می بینی واقعا ارزش رنجیدن نداره. و اینکه اونقدر آدم شناس میشی که می فهمی رنجش تو فقط حسودا و دو رو ها رو خوشحال میکنه و فایده دیگه ای هم نداره. در ضمن هر سال میگذره بیشتر پی می بری موقع رنجش یه زن مردا عملا کار خاصی نمیتونن بکنن. خودت باید حال خودت و خوب کنی

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

تاحدزیادی زودرنجم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

من قبلا خیلی زود رنج بودم درحدی که اشکمم در می یومد از صدقه سری خانواده شوهر کم کم محکم شدم از بس بیشعورن و چپ و راست دل میشکنن نمونه اش همین پنجشنبه گذشته پدر بزرگ شوهرم فوت کرد رفتم سرخاک برای تسلیت و  اینا به خاله بزرگش سلام کردم و تسلیت گفتم فقط مثل الاغ نگاه کرد آخرش هم چادرش را انداخت تو صورتش حالا با همه حال و احوال میکرداااا  یه نفس عمیق کشیدم  و گفتم این آدم نما ارزش نداره الان دیگه لحظه ای بعد اصلا بهش فکر نمیکنم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

دوستانی که گفتین زود رنج نیستین برا ماهایی که زود رنجیم راهکار بدین🙏چیکار کنیم از این وضعیت در بیایم.بخدا کلا رو زندگیم تاثیر گذاشته.همش تو فکرم.و ناراحت😐😓..یکی میگذره یه مورد دیگه پیدا میشه.با ملت هم که نمیشه قطع ارتباط کرد😞😑