2777
2789
عنوان

در واحد هامون از پشت بستن 😰

1626 بازدید | 83 پست

ما جدیدا اومدیم تو یه ساختمون تقریبا شلوغ ۱۶ واحدی  

تا امروز چیز خاصی ندیده بودیم تا همین یک ساعت پیش که از بیرون اومدیم خانوم واحد کناری جلومو گرفت و گفت جدیدا وقتایی که خونه نیستیم انگار یه نفر میاد در آکاردئونی واحد ها رو میبنده بعد تعریف کرد که امروز اون خونه نبوده و اومدن در خونه شون بستن . بهش گفتم شاید اشتباه میکنه حواسش نبوده موقع بیرون رفتن بسته یادش رفته اما با اطمینان گفت نه ، بعد تعریف کرد که حتی واسه واحد پایینی مون با اینکه خانومه خونه بوده اومدن در آکاردئونی رو از پشت بستن و با سیم مفتولی سفتش کردن😐 از اون موقع ذهنم درگیره میگم دزد هم باشه نباید که ببنده معمولا دزدا در رو باز میکنن !!!! خیلی استرس دارم یه دلهره ی عجیبی تو دلمه 

تا حالا همچین چیزی نشنیده بودین ؟ واسه کسی اتفاق نیوفتاده؟؟؟؟

فقط از خدا چاره بخواه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ی بچه‌ی شیطونه ک داره اینجوری میکنه نگران نباش

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

پشم_ریزون_داریم_ما😐#  

خدایی ترسم داره

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455