2777
2789
عنوان

طلاق از طرف زن سخته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 34 پست
شوهر من میگه نفقه و مهریتو تا قرون اخر میدم و بعدش مجبوری تمکین کنی و برگردی سر خونه زندگیت ولی تو خ ...

منم مثل خودتم دوساله عقدم چند ماه بعد فهمیدم با زن شوهردار حرف میزنه گفتم نمیخوام چند باری دایی عمو همسایه سیدمحل  آورد پادرمیانی گفتم ن اینم لج کرد طلاق نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل میگیرم و خودم نمیرم تحت تاثیر مظلوم‌نماییش قرار میگیرم و اعصابم بهم میریزه پولدار که نه ولی د ...

مهریتو بگیر بذار دردش بیاد!طلاق مفتی بد عادتش می‌کنه!

آدمی که شرایطشو میدونه ولی بازم راضی به بدبخت کردن یکی دیگه میشه باید موقع طلاق یکم اذیت شه تا عبرت بگیره!ولی با این مشکلاتی که داره میتونی جدا شی!تا وقتی که طلاقتو نداده حقو حقوقتو بگیر تا از ترس مالش طلاق بده و اگر هم حقو حقوقتو نده میتونی جدا شی خودت!

دعا کنید سال دیگه همین موقع منو همسرم به رهایی رسیده باشیم
خوب کاری میکنی ولی مهریم حقته

ببین من یک خواستگاری داشتم ابجیش علنا چشم خره میرفت زنگ زدم گفتم نه بزنن به چاک والا انگار من از اونجام که بزنی تو سرم همچین حالیشون میکردم که پسرشونم سال به سال نبینن ولی چون حوصله نداشتم رد کردم