2777
2789
عنوان

طلاق از طرف زن سخته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم☹️ خب چ اصراری داره وقتی درس بشو نیس

تو این ۲ سال هر وقت گفتم تغییر کن اصلا ۱٪ حرفمو باور نداشت میگفت‌من مشکلی ندارم که عوض شم

حالا مدام پیام میده که تغییر کردم برگرد اونم یه شبه انگار من احمقم

هَمه یک سو و تُو یک سو،چه بگویَم دیگر؟! تا بدانی که چه اندازه 😍🥰راستی اسمم شقایقه
منم رفتم درخواست طلاق دادم دلم روشنه رای میگیرم واسم دعا کنید

چرا عزیزم؟؟؟شما دلیلت چیه واسه طلاق؟؟؟

منو خیلی ترسوندن گفتن باید مدارک و دلایل سخت و محکمی رو کنی

هَمه یک سو و تُو یک سو،چه بگویَم دیگر؟! تا بدانی که چه اندازه 😍🥰راستی اسمم شقایقه
تو این ۲ سال هر وقت گفتم تغییر کن اصلا ۱٪ حرفمو باور نداشت میگفت‌من مشکلی ندارم که عوض شم حالا مدام ...

تعهد بگیر ازش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اتفاقاً بهتره مهریه رو ببخشی تا طلاقت بده. 

مهریه و نفقه به درک نمیخوام فقط آزادم کنه از این زندان

آره میتونی جدا بشی!فقط باید هم راهشو یاد بگیری هم با دوندگی کردن مشکل نداشته باشی! نامزدت پولداره؟

وکیل میگیرم و خودم نمیرم

تحت تاثیر مظلوم‌نماییش قرار میگیرم و اعصابم بهم میریزه

پولدار که نه ولی دوتا ماشین سواری داره یه مغازه و ۵۰۰ میلیون پول نقد تو بانک که مسدود کردم حسابشو

مهریه برام مهم نیس فقط طلاق

خانوادش چی میگن؟

باباشم همینجوری بوده یه بار مامانش خودش بهم گفت

بدبخت مادرشوهرم داغون شده از دستش

خوب درک میکنه من چی میگم

ولی حالا که رفتم دادخواست طلاق دادم زیر بار کارای پسرش نمیره

ایتقدر قسم دروغ خورد که پسرش پاکه پاکه

خیادت کرده من رای نفقه گرفتم تازه ترک انفاق کردم  حداقلش اینه به قاضی میگم مهریه میبخشم طلاق ...

شوهر من میگه نفقه و مهریتو تا قرون اخر میدم و بعدش مجبوری تمکین کنی و برگردی سر خونه زندگیت ولی تو خواب ببینه....

بهت‌نمیگه شوهرت که عوض شدم تغییر کردم ببخش و برگرد و از این حرفا؟؟؟؟؟؟

بهش بگو می‌بخشم طلاق بده. اگه بخوای مهریه بگیری سالها طول می‌کشه و اونم از لج طلاق نمیده

ده همین دیگه

لامصب میگه مشکلی با مهریه و نفقه ندارم

تا قرون‌اخر میدم حتی اگه ۱۰ سال طول بکشه

بعدش مجبوری تمکین کنی ازم

من به جای مهریه حق طلاق و حق خروج از کشور و حق اولاد و سکونت و تحصیل و اشتغال رو میگیرم تا بتونم نرم ...

خوب کاری میکنی ولی مهریم حقته