2777
2789
عنوان

شوهرم بلاکم کرده، باهاش دعوا کنم یا بی محلش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 76 پست
دعواتون سرچی بوده؛ من خودم ده ساله ازدواج کردم و۲۷ سالمه یکی میگه ما توعقد دعوا داریم میمونم ؛چطور م ...

کلا ۷ ماه عقد کردیم از ۴ ماه پیش  مشکلاتمون شروع شدن ، اولش هیچ مشکلی نبود چون من تماما سکوت میکردم هرچی ک اونا اذیت میکردن مامانم می‌گفت تو کوتاه بیا زشته آبرومون می‌ره من همش سکوت میکردم تا دیگه صبرم لبریز شد در جواب کارهاشون هرچند کم ولی سعی میکردم از خودم دفاع کنم متاسفانه زورشون میاد من اینجور شدم فک میکنن باید سکوت کنم بسوزم و بسازم ، مشکل من فقط اخلاقی هست متاسفانه اخلاقشون صفره هم شوهرم هم خانوادش، بعدش مشکلات مالی ک من هزار تومان خرج کنم جنگ جهانی میشه انگار ، بعدش دخالت های شدید خانوادش و تحت فرمان مادر و خواهرش بودن

باهم مهربون باشید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کسی که آشتیمون داد بهم گفت فقط در حد یکی دوماه بهش فرصت بده اگه باز هم نتونست خودشو درست کنه من ...

دوسش داری؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

سلام

اگه مردی عاشق باشه به همسرش توجه میکنه(نه تو مجازی)

مثل براش گل میخره و ... ولی بعضی مردا غرورشون زیاده اول باید طرف مقابلشون توجه کنه تا اونا هم ابراز عشق کنن.شاید همسرتون با بی توجهی داره از شما محبت گدایی میکنه(ب نظر من صحیح نیست).

شاید هم متاسفانه اصلا علاقه ای به شما نداره.

ولی پسری ک عاشق دختری باشه مطمئن باش بهش محبت میکنه چون ذات مرد نیازه ذات دختر هم ناز.

راجب طلاق هم اول ب مشاوره مجرب مشاوره کنید اگه دیدید ادم اشتباهی هست حذفش کنید به هم سادگی.

*چون گفتید دوشیزه هستید نصف مهریه بهتون تعلق میگیره

(مراقب باشید همسرتون از ترس مهریه باهاتون خوب نشه)

*برای حذف اسمشم از شناسنامه تنها راه گرفتن المثنی هست

امیدوارم مشکلاتتون حل بشه

دوسش داری؟

نه ، ازدواجمون سنتی بود سعی کردم بهش علاقه داشته باشم ولی با کارایی که انجام دادن همش سرد شدم دلسرد شدم الان فک کنم واقعا بدم ازش بیاد 

سلام اگه مردی عاشق باشه به همسرش توجه میکنه(نه تو مجازی) مثل براش گل میخره و ... ولی بعضی مردا غرو ...

کلا علاقه نشون نمی‌ده چه توی مجازی چه توی واقعی قبلنا توی مجازی بهتر بود الان متاسفانه توی مجازی هم به صفر رسیده !! خیلی لج می‌کنه از همه بیشتر با من !! انگار که من دشمنشم !! فقط المثنی؟ مطمئنید؟

نه ، ازدواجمون سنتی بود سعی کردم بهش علاقه داشته باشم ولی با کارایی که انجام دادن همش سرد شدم دلسرد ...

شرایطت خیلی سخته اول بگو ببین مشاوره میره یانه 

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
شرایطت خیلی سخته اول بگو ببین مشاوره میره یانه 

من یکی اینقد پشیمونم از این ازدواج که تنها راه نجات و جدا شدن میبینم کلا از ازدواج و متعهد شدن ترسیده و پشیمونم حس میکنم خیلی زوده برام اول دانشگاه برم و سرکار بعد باید ازدواج میکردم نه وقتی دانش آموزم🥲💔

اینم بگم که یکم به شوهرم شک دارم یکوچولو که البته این به خاطر حرف یه فا.لگیر هست ، چون بارها بهش گفت ...

پس شکت درسته

طلاق بگیر 

یکی از اشناهای ماعم نامزدی بحث داشتن نذاشتن جدا شن الان با ی بچه دارن جدا میشن

راهی که میروید به صد شوق و اضطراب ما بازگشته ایم از آن خسته و خراب...!👀👣

بابای منم وقتی با مامانم دعوا میکنه هممون و از همه جا بلاک میکنه🤣🤣🤣🤣🤣

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بنظرمن استارتر 

تو هنوز آمادگی ازدواج نداری 

چون خیلی خانوادت روت تاثیر دارن 

حالا من که از جزییات خبر ندارم 

ولی از دو قسمت حرفات که گفتی منو خانوادم تصمیم گرفتیم ک من طلاق بگیریم یا اینکه نه من قبولش دارم ن خانواده

خانوادت نمیتونن بجای بچه شون تصمیم بگیرن 

فقط میتونن نظرشون بگن 

تو خودت باید بدونی وقتی ازدواج کردی دیگه مستقلی 

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚