2777
2789
عنوان

شوهرم بلاکم کرده، باهاش دعوا کنم یا بی محلش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 76 پست

ببین نمیشه راحت گف طلاق اما بنظرم خوب فک کن این الان اینجوری رو مخته و سرده فردا بچه ب بغل هیچجوره نمیتونی جدا شی و باید بسوزی و بسازی. با دوتا حرف و قربون صدقش دوباره خر نشی ک باز کاره خودشو میکنه اون فک میکنه تو آویزونشی محتاجشی بش نشون بده ک چقدر باارزشی

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

عزیزم مشاوره برو اونم حتما باید بیاد اگ نیاد یعنی نمیخاد تلاش کنه واگ تو عقد مشکلتون حل نشد به هیچ وجه عروسی نگیر چون مشکلات همراهتن وچیزی حل نمیشه،دوستم اینطوربود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم وقتی با مامانم دعوا میکنه هممون و از همه جا بلاک میکنه🤣🤣🤣🤣🤣

خداروشکر بابام هنوز نمیدونه بلاک چیه معمولا از گروه خانوادگی که داریم لفت میده😂😂😂

باهم مهربون باشید:)
خداروشکر بابام هنوز نمیدونه بلاک چیه معمولا از گروه خانوادگی که داریم لفت میده😂😂😂

آخه بابای من ۴۳ سالشه😅 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
بنظرمن استارتر  تو هنوز آمادگی ازدواج نداری  چون خیلی خانوادت روت تاثیر دارن  حالا ...

دقیقاااا همین من هنوز خیلی بچم اصلااا آمادگی ازدواج و ندارم می‌دونم که از پس مسئولیتش بر نمیام مخصوصا که یسری آرزوها و کارها هست که دوست دارم انجام بدم و مطمئنم با ازدواج تو این سن قراره برای همیشه عقده بمونه تو دلم:((

ببین نمیشه راحت گف طلاق اما بنظرم خوب فک کن این الان اینجوری رو مخته و سرده فردا بچه ب بغل هیچجوره ن ...

مشکل اینجاست اصلا ناز نمی‌کشه که بخوام گولشو بخورم اگه من ناز کنم قهر کنم اونم قهر می‌کنه دیگه کسی نیست ناز اونو بکشه تا آقا آشتی کنه

مشکل اینجاست اصلا ناز نمی‌کشه که بخوام گولشو بخورم اگه من ناز کنم قهر کنم اونم قهر می‌کنه دیگه کسی ن ...

وای پ بنظرم بهم بزنی بهتره

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

از این اسکل شوهر درنمیاد خودتو الان خلاص کن. تا عروسی نکرده و بچه نداری

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
بابای من ۵۱🥺

متولد ۸۵ ای؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
مشاوره؟

ذات هیچ کس عوض نمیشه.اینو گفتم تا خودتو گول نزنی بگی بعد عروسی درست میشه.

شما گفتی بهش شک داری؟یعنی حرف یه فالگیر برات از حرف همسرت محکمتره؟اگه اینجوریه به نظرم مشکل از خودته.

این دوره رو گفتم

https://fatemebahrani.com/course/magic-in-relationship/

ذات هیچ کس عوض نمیشه.اینو گفتم تا خودتو گول نزنی بگی بعد عروسی درست میشه. شما گفتی بهش شک داری؟یعنی ...

نه اتفاقا وقتی اون خانم اینجوری گفت به حرفش اهمیتی ندادم حتی مطمئن بودم چرا و پرت میگه  ولی الان وقتی این رفتارای نامزدمو دیدم سرد شدنش و همه مشکلاتو که نگاه میکنم هزارتا فکر میاد تو سرم واسه همین یهو حرف اون خانوم یادم اومد و شک کردم