خب اول از همه بگم من چون خودم بین تجربی و هنرستان خیلی مونده بودم و همش تو نینی سایت تحقیق میکردم و کلیی عذاب کشیدم و گریه کردم تصمیم گرفتم حالا ک انتخابمو کردم و رفتم هنرستان بیام کامل و طولانی راجبش توضیحات بدم که حرفای چرت این خونواده های قدیمی رو گوش ندید چون همشش خزعبلاته،
اول از همه باید یه هنرستان خوب انتخاب کنین ، چون هنرستان داریم تا هنرستان ، خیلی از هنرستان ها هستن که ضعیفن و به دانش اموزا سخت نمیگیرن و روی این حساب میکنن که چون اینجا هنرستانه ما نباید سخت بگیریم ،پس برین یه هنرستان که هم از نظر عوامل مدرسه اوکی باشه ( از اینایی که شل میگیرن نباشه) هم از نظر امکانات اون مدرسه چون رشته های هنرستان پر خرجن و نیاز به وسایل مختلف دارن و باید شما یه سری چیزایی غیر کلاس درسیتون تو مدرسه داشته باشین ، مثلا هنرستانی ک من میرم فتو گرافیک و گرافیک و کامیپوتر و رایانه و شبکه داره پس باید کارگاه کامیپوتر داشته باشیم غیر کلاس و داریم و همچنین اتلیه عکاسی داریم برای بچهای فتو گرافیک
اینا نمونه هاش بود شما بسته به رشته هایی که توی مدرستون دارین باید یه سری کارگاه داشته باشین این نشون دهنده اینه که اون مدرسه امکانات خوبی داره
دوما اینکه رشته های هنرستان خیلی خیلی پرخرجن جز یه چندتایی شون مثل حسابداری و کامیپوتر( فکر کنم اینا کم خرج تر باشن ولی اینطوری هم نیستن که رایگان باشن)
مثلا من رشتم گرافیکه ، گرافیک پرخرج ترین رشته هنرستانه و همچنین انیمیشن سازی
یعنی شما برای رفتن به این رشته ها باید پول داشته باشین و خونوادتون حمایتتون کنن
مثلا من به عنوان یه دانش اموز گرافیک ، باید دوربین بخرم( دوربین تو همه هنرستان ها اجباری نیست و شما باید برین از اون هنرستانی ک میخواین ثبت نام کنین بپرسین شرایط متغیره)
هربار که میرین لوازم تحریر بالای ۴۰۰ تومن خرج دارین، باید لپتاپ بخرین و کلی چیزای گرون قیمت دیگه ، و هزینه هنرستان واقعا دهنتونو سرویس میکنه، پس اگر از پس خرجاش بر میاین برین و قبل اینکه برین به خونوادتون بگین این چیزایی ک گفتم تا شوک نشین وقتی رفتین اون رشته هنرستان از دبیرستان غیر انتفاعی هم بیشتر واستون خرج بر میداره اما باز هم میگم هنرستان هایی هستن مه با شرایط دانش اموز کنار میان و بهس سخت نمیگیرن متاسفانه مدیر مدرسه ما خیلی سگه و کنار نمیاد نه با خرجا کلا با ما لجه و کنار نمیاد و بشدت سخت میگیره
سوما اینکه فضای هنرستان بده و این حرفا رو ول کنین، هنرستان خوبی برین تا اینطوری نباشه من نمیگم هنرستان همه گل و بلبلن. نه حقیقتا نیستن ولی اولا شما باید یاد بگیرین که تحت تاثیر بقیه نباشین و از بقیه تقلید نکنین و دوما شما توی دبیرستان هم ادمای بد پیدا میکنین پس اصلا به محیط نیست ( تا حدودی هست ولی کامل نه)
من خودم دوستم دبیرستان غیر انتفاعی هس و میگه اونجا چخبره دوست دیگه ای هم دارم که دبیرستان دولتی درس میخونه و خلاصخ هرجا برین دخترای بد و خراب و چمدونم سیگاری و لات لوت هستن و این به مکان بسته نیست،
چهارما اینکه دوستان گذشت اون دوره ای که میگفتن هنرستان بده و اینده نداره
جدیدا رشته های هنرستان بقدری روی بورس اومدن که پشماتون میریزه وقتی آمار ثبت نامی هاشون رو ببینید ملت فهمیدن که رشته های نظری تو این کشور اینده نداره و رفتن سراغ رشته های هنرستان و الان همه چیز خیلی فرق کرده و پیشرفته شده،
رشته های هنرستان از نطر اینده کاری عالین شک نداشته باشین کافیه یه سرچ ساده درباره اینده رسته مد نظرتون بزنین و میفهمید که چقدر از تصمیمی که گرفتین راضی هستین،( من ک راضیم)
حالا بریم سراغ معلما و درسای هنرستان ،درسای تئوری هنرستان نسبت به دبیرستان خیلی راحتتره ، ولی کاراش عملیش باعث گریتون میشه،
من به عنوان یه کسی ک گرافیک میخونه موقع ژوژمان گریه میکردم از استرس ، چون باید کارتون تمیز ، دقیق ، و از ذهن خودتون باشه نه کپی از بقیه ،تا بتونین نمره بیارین اما درسای تئوریش واقعا راحته و مثل همون راهنماییه( البته رشته من اینطوریه مثلا رشته کامیپوتر فیزیک و ریاضی سختی داره و با نظری یکیه)
خلاصه نمره گرفتن از درسای تئوریش هرچقدر راحته از همون سمت گرفتن نمره از درسای تخصصی ش وحشتناک و عذاااابه، شما باید پونصد بار یه طرحی رو بکشین تا اون موقع شااااید معلم خوشش اومد و قبول کرد ،و واقعا گریتون در میاد ، اینکه برای یه چیزی کلی زحمت میکشی و فکر میکنی عالی شده میبری پیش معلم و یه نگاه بدی میندازه میکه این اشغال چیه کشیدی😭😂 و باید بری برای بار ۲۷۲۸۲۹۳۶۲۶ بکشیش
همین دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ولی هرکس سوالی داره امیدورلم تاپیکمو بخونه و بتونم بهش کمک بکنم❤️