هنوز ازدواج نکردیم عقد هستیم ، چندوقت پیش یه مسئله ای پیش اومد که من و خانوادم تصمیم به جداشدن گرفتیم البته بعدش یا پادرمیانی بقیه بزرگترا قضیه سرو تهش بهم اومد ، ما کامل کار شوهرم و خانوادشو فراموش کردیم ولی اونا از اون روز خودشونو گرفتن و با ما هیچ ارتباطی ندارن:/ از همون شب شوهرم از اینستا ریمووم کرده بود ک من فورا توی جمع بهش گفتم اون قسم میخورد ککار من نبوده حتما یکی دست زده ب گوشیم حذفت کرده بعدش به خاطر حرف بقیه کوتاه اومدم و اصلا هیچی به روش نیاوردم و همش منتظر بودم توی این مدت دوباره فالوم کنه اما انجامش نداد چندشب پیش میخواستم پیجشو چک بکنم که دیدم کلا بلاکم کرده هردو تا پیجم و یعنی نه تنها توی این مدت دوباره فالوم نکرد کامل زده بلاکمم کرده 😶 الان نمیدونم به روش بیارم باهاش دعوا کنم که چرا اینجور میکنه اینهمه لج و لجبازی و بچه بازی برای چیه یا اینکه کلا بهش اهمیتی ندم تا به وقتش ؟
احتمالا کسی از خانوادش این کارو کرده ازش بپرس تو بلاکم کردی؟
فکر نکنم چون میشناسمش چطور آدمیه اگه کسی جز خودش بود باور نمیکرد کار خانوادش باشه میگفت تو بودی اینکارو مردی میخای بندازه گردن من مطمعنم اینو میگفت!!! ولی وقتی بهش گفتم چرا ریمووم کردی گفت من نکردم و بار دوم ک بلاکم کرد سرکار بود و اونجا هیچکدوم از اعضای خانواده ش پیشش نیستن ی شهر دیگه هست
جدی؟..... میشه یه سوال بپرسم؟ اگه طلاق توافقی باشه چقدر طول میکشه که کامل طلاق بگیریم؟
روند دادگاهی طلاق توافقی زیر ۲ ماه هست ..اما چون در دادخواست طلاق توافقی باید نامه مشاوره ضمیمه کنید ..و مشاوره طولانی ترش میکنه ..با احتساب همش میشه ۵ ماه نهایت
بنظرم تا مشکلتون حل نشده عروسی نکن به حرفشون گوش نده
جالب اینجاس اصلا اونا با ما قهر کردن درحالی ک خودشون مقصر بودن بعد من از اینو اون شنیدم که عروسیمون عید فطره !!!! همینقدر آدمای مذخرفی هستن عمرا اگه به حرف اونا خودمو بدبخت کنم
روند دادگاهی طلاق توافقی زیر ۲ ماه هست ..اما چون در دادخواست طلاق توافقی باید نامه مشاوره ضمیمه کنید ...
بعد اینکه من میخام شناسنامم بعدش سفید باشه ، دوشیزه هستم و اصلا نمیخام تست باکرگی بدم حتی موقع عقد هم انجام ندادم رسمشو نداریم بجا خوندم تو شهرهای کوچیک اگه هم پسر هم دختر بگن ک کاری انجام ندادن همونم ثبت میکنن بدون آزمایش ؟ به نظرتون امکان داره؟
دعواتون سرچی بوده؛ من خودم ده ساله ازدواج کردم و۲۷ سالمه یکی میگه ما توعقد دعوا داریم میمونم ؛چطور میشه عقد ک باید همش خوش خوشان ادمه؛؛؛ قبل دعواتون هم اینقد باهات سرد بود
بعد اینکه من میخام شناسنامم بعدش سفید باشه ، دوشیزه هستم و اصلا نمیخام تست باکرگی بدم حتی موقع عقد ه ...
خیلی از قضات به پزشک قانونی میفرستن ...خیلی ها هم اگر دو طرف بگن که زوجه غیر مدخوله هست و قبول کنن ..دیگه ارجاع نمیدن ..شما موقع عقدم نامه داشتی فرقی نداشت چون اصلا مورد تایید دادگاه نیست ...ولی روند صحیحش این هست که چک بشه