2777
2789
عنوان

شوهرم بلاکم کرده، باهاش دعوا کنم یا بی محلش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 76 پست
به نفعتون جدا بشید زودتر ...اصلا عاقبت نداره این ازدواج ..اشتباه ترین کار اینه که تو مشکلات عقد برید ...

دقیقا خانوادش خیلی گیر میدن برای عروسی فقط میگن اگه عروسی کنید تمام مشکلاتتون تموم میشه :((( چرت و پرت محض 

باهم مهربون باشید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کسی از خانوادش این کارو کرده  ازش بپرس تو بلاکم کردی؟

فکر نکنم چون می‌شناسمش چطور آدمیه اگه کسی جز خودش بود باور نمیکرد کار خانوادش باشه می‌گفت تو بودی اینکارو مردی میخای بندازه گردن من مطمعنم اینو میگفت!!! ولی وقتی بهش گفتم چرا ریمووم کردی  گفت من نکردم و بار دوم ک بلاکم کرد سرکار بود و اونجا هیچکدوم از اعضای خانواده ش پیشش نیستن ی شهر دیگه هست 

دقیقا خانوادش خیلی گیر میدن برای عروسی فقط میگن اگه عروسی کنید تمام مشکلاتتون تموم میشه :((( چرت و پ ...

من چندین سال هست تو دادگاه خانواده مشعولم ..اکثر کسایی که میان واسه طلاق این جمله رو میگن که ما از عقد مشکل داشتیم ..

من چندین سال هست تو دادگاه خانواده مشعولم ..اکثر کسایی که میان واسه طلاق این جمله رو میگن که ما از ع ...

جدی؟.....

میشه یه سوال بپرسم؟ اگه طلاق توافقی باشه چقدر طول می‌کشه که کامل طلاق بگیریم؟

جدی؟..... میشه یه سوال بپرسم؟ اگه طلاق توافقی باشه چقدر طول می‌کشه که کامل طلاق بگیریم؟

روند دادگاهی طلاق توافقی زیر ۲ ماه هست ..اما چون در دادخواست طلاق توافقی باید نامه مشاوره ضمیمه کنید ..و مشاوره طولانی ترش میکنه ..با احتساب همش میشه ۵ ماه نهایت

بنظرم تا مشکلتون حل نشده عروسی نکن به حرفشون گوش نده 

جالب اینجاس اصلا اونا با ما قهر کردن درحالی ک خودشون مقصر بودن بعد من از اینو اون شنیدم که عروسیمون عید فطره !!!! همینقدر آدمای مذخرفی هستن عمرا اگه به حرف اونا خودمو بدبخت کنم

روند دادگاهی طلاق توافقی زیر ۲ ماه هست ..اما چون در دادخواست طلاق توافقی باید نامه مشاوره ضمیمه کنید ...

مشاوره اجباریه درسته؟ نمیشه مشاوره رو زودتر تمومش کرد؟ شنیدم تو شهرهای کوچیک و خلوت روندش اسونتره درسته؟

روند دادگاهی طلاق توافقی زیر ۲ ماه هست ..اما چون در دادخواست طلاق توافقی باید نامه مشاوره ضمیمه کنید ...

بعد اینکه من میخام شناسنامم بعدش سفید باشه ، دوشیزه هستم و اصلا نمیخام تست باکرگی بدم حتی موقع عقد هم انجام ندادم رسمشو نداریم بجا خوندم تو شهرهای کوچیک اگه هم پسر هم دختر بگن ک کاری انجام ندادن همونم ثبت میکنن بدون آزمایش ؟ به نظرتون امکان داره؟

دعواتون سرچی بوده؛ من خودم ده ساله ازدواج کردم و۲۷ سالمه یکی میگه ما توعقد دعوا داریم میمونم ؛چطور میشه عقد ک باید همش خوش خوشان ادمه؛؛؛ قبل دعواتون هم اینقد باهات سرد بود

بعد اینکه من میخام شناسنامم بعدش سفید باشه ، دوشیزه هستم و اصلا نمیخام تست باکرگی بدم حتی موقع عقد ه ...

نه امکان نداره خواهرشوهرمن جداشد و مجبورشد از بارداری با تست باکرگی داد 

مشاوره اجباریه درسته؟ نمیشه مشاوره رو زودتر تمومش کرد؟ شنیدم تو شهرهای کوچیک و خلوت روندش اسونتره در ...

در طلاق توافقی اجباری هسن 

زودتر نمیشه ..تو شهرهای کوچیک دادگستری ها خلوت تر اگر باشه نوبت دهی زودتره اما با مشاوره زیر ۲ ماه نمیشه

بعد اینکه من میخام شناسنامم بعدش سفید باشه ، دوشیزه هستم و اصلا نمیخام تست باکرگی بدم حتی موقع عقد ه ...

خیلی از قضات به پزشک قانونی میفرستن ...خیلی ها هم اگر دو طرف بگن که زوجه غیر مدخوله هست و قبول کنن ..دیگه ارجاع نمیدن ..شما موقع عقدم نامه داشتی فرقی نداشت چون اصلا مورد تایید دادگاه نیست ...ولی روند صحیحش این هست که چک بشه