2777
2789
عنوان

پسرا دخملا بیاین

140 بازدید | 14 پست

وقتی ی پسری تو چت سرده کوتا جواب بده،با همه ن فقط شما،دو روزم خیر نگیره ،بلک و تمام؟

یا ن شما بهش نزدیک میشین ؟

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا منم بلد نیستم حرف بزنم 😂😂

اینو فهمیدم ک چت با همه اینجوریه،ولی خب این طبیعیه دو روز بیخبرباشه و بعدش فقط حال و احوال کنه؟؟خب بگه چ خبر و ...

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عشق منم خیلییی آروم بود اسی ی مدت ک باهام بود دست شیطونو از پشت بست دورش بگردم😂 هرجا باشه موفق با ...

خخخ عزیزم،خب تو سختت نبود؟من وقتی پیام نده یا زیاد صحبت نکنه حس میکنم مزاحمم ودیگه پیام نمیدم

اخه این انلاین هم میشه ها ولی باز هیچی،میشه تاپیک قبلترهم بخونی؟

خخخ عزیزم،خب تو سختت نبود؟من وقتی پیام نده یا زیاد صحبت نکنه حس میکنم مزاحمم ودیگه پیام نمیدم اخه ا ...

عزیزم من خیلی فضول بودما خیلییی

خودم بسکه دوسش داشتم هی اذیتش میکردم پیامش میدادم

بنده خدا از سرکار برمیگشت وسط خوابش زنگش میزنم از جاش ۱۰ متر میپره😂دیگه عادت کرد

خودشم مث من پررو شد ۲ سال باهم موندیم بعد دیگه نمیدونم چیشد ک اون جدا شد😔بلاکم کرده

کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
عزیزم من خیلی فضول بودما خیلییی خودم بسکه دوسش داشتم هی اذیتش میکردم پیامش میدادم بنده خدا از سرکا ...

انشاا...هرچی خیره همون بشه برات گلم،

همین دیگه ،من دوس دارم اینجور شرو شیطون باشم اونم خوشش میاد ولی خب یهو اون نیست منم کناره میکشم ،

انشاا...هرچی خیره همون بشه برات گلم، همین دیگه ،من دوس دارم اینجور شرو شیطون باشم اونم خوشش میاد ول ...

کنار نکش بشین باهاش منطقی حرف بزن

کنار نکش بشین باهاش منطقی حرف بزن

والا منطقی حرف زدیم درگیر بدهیه و ...میگه شرایط ازدواج ندارم نمیخوام اذیت شی،ب دوستمم گفته بود دوستم داره برا همین نمیخواد وابستش شم چون شرایطش خوب نیست

والا منطقی حرف زدیم درگیر بدهیه و ...میگه شرایط ازدواج ندارم نمیخوام اذیت شی،ب دوستمم گفته بود دوستم ...

نکنه شرایطو الکی بهونه کرد

عشق منم اول بهونش شرایط بود بعد ک اصرار کردم گفت خونوادم مخالف ازدواج ما هستن عروس غریب نمیخوان

نکنه شرایطو الکی بهونه کرد عشق منم اول بهونش شرایط بود بعد ک اصرار کردم گفت خونوادم مخالف ازدواج ما ...

ن این ورشکسته شده،در جریانم