وقتی ی پسری تو چت سرده کوتا جواب بده،با همه ن فقط شما،دو روزم خیر نگیره ،بلک و تمام؟
یا ن شما بهش نزدیک میشین ؟
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینو فهمیدم ک چت با همه اینجوریه،ولی خب این طبیعیه دو روز بیخبرباشه و بعدش فقط حال و احوال کنه؟؟خب بگه چ خبر و ...
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
عشق منم خیلییی آروم بود اسی ی مدت ک باهام بود دست شیطونو از پشت بست دورش بگردم😂 هرجا باشه موفق با ...
خخخ عزیزم،خب تو سختت نبود؟من وقتی پیام نده یا زیاد صحبت نکنه حس میکنم مزاحمم ودیگه پیام نمیدم
اخه این انلاین هم میشه ها ولی باز هیچی،میشه تاپیک قبلترهم بخونی؟
والا منطقی حرف زدیم درگیر بدهیه و ...میگه شرایط ازدواج ندارم نمیخوام اذیت شی،ب دوستمم گفته بود دوستم داره برا همین نمیخواد وابستش شم چون شرایطش خوب نیست
نکنه شرایطو الکی بهونه کرد عشق منم اول بهونش شرایط بود بعد ک اصرار کردم گفت خونوادم مخالف ازدواج ما ...
ن این ورشکسته شده،در جریانم