2777
2789

شبا از خواب که پا میشم میبینم لثه ام خونریزی کرده میگن به خاطر کمبود ویتامین سی هست ولی من در طول روز میوه میخورم حتما پرتغال و سیب و کیوی و گریپ فروت  معمولا آخه چرا؟؟

دعام کنید نی نیم سالم و به موقع به دنیا بیاد خواهرا

طبیعیه.من سر هرکدوم از بارداریام یدونه دندون از دست میدم و به سختی هم مسواک میزنم بخاطر خونریزی.تغذیمم خوبه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

پوست انار رو بجوشون ودهان شویه باهاش درست کن...خیلی خوبه،لثه ها محکم میکنه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه.من سر هرکدوم از بارداریام یدونه دندون از دست میدم و به سختی هم مسواک میزنم بخاطر خونریزی.تغذی ...

یعنی شما هم لثه هاتون شدید خونریزی میکرد ؟ویتامین هم میخوردین ؟

دعام کنید نی نیم سالم و به موقع به دنیا بیاد خواهرا

حتما با پزشکتون مشورت کنید ولی تو بارداری هزار تا بلا سر ادم‌میاد.. من سر بارداری پسرم ۶ تا دندونمو عصب کشی کردم.‌سر دخترم عحیب غریب تر ، صبح که پامیشدم ادمهای اطرافمو زرد و سبز میدیدم.. فقط رنگ پوستشونو.. یه بار مادرم کنارم بود بلند شدم دیدم زرده ، دور از جونش فکر کردم مرده جیغ زدمو صداش کردم دیدم پاشد.. بعد ۵ دقیقه البته خوب میشدم واقعا عحیب غریب بود 

یعنی شما هم لثه هاتون شدید خونریزی میکرد ؟ویتامین هم میخوردین ؟

شدید نه.ولی مسواک زدنی همیشه خون میاد.ویتامینمم میخوردم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
طبیعیه.من سر هرکدوم از بارداریام یدونه دندون از دست میدم و به سختی هم مسواک میزنم بخاطر خونریزی.تغذی ...

فقط خواستم بگم امضاتون فوق العادست.. تک تک جملاتش حرف دل منه ولی متاسفانه خیلیها درک‌نمیکنن...

فقط خواستم بگم امضاتون فوق العادست.. تک تک جملاتش حرف دل منه ولی متاسفانه خیلیها درک‌نمیکنن...

ممنونم❤