خانما خواهر شوهرم خیلی تنبله میاد خونم دست به سیاه وسفید نمیزنه یعنی هیچیا ولی من میرم خونش کارمیکنم میگم زشته بخورم ظرف نشورم یاکمک ندم ازیه طرف هم وقتی میاد خونت همه چی باید طبق نظرش باشه حتی به زور شده نهارمیاد شامم دستور میده به زور فلان چیزو درست کن خونش بری یه وعده به زور میده البته که من سال به سال خونش نمیبینم چون هروقت بهش بگیم میخواییم بیاییم یه بهانه ای جور میکنه به نظرتون من چیکارکنم چندروزه فقط دلم میخواد برم خوش وتلافی کنم بخورم دست به هیچی نزنم ازیه وعده بیشتر بمونم ببینم چه حسی داره به نظرتون کارک درسته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
اون شخصیتش اینقدر داغونه بنظرم شما شخصیتت رو در حد اون پایین نیار میاد خونت هم خیلی بهش رو نده
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند