2777
2789
عنوان

باخواهر شوهرتنبل چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 59 پست
شما هم کاری نکن عزیزم، بالاخره اگر ایشون تغییر پذیر بود و متوجه بود، کار شمارو جبران می‌کرد خونه شما ...

احسنت فرصت گیربیاد برم خونش تلافی میکنم عین خودشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم حرفیه میدونن که اوضاع کمرودستم داغونه میگن ازبس حساسی کارمیکنی وفلان خودتو پیرنکن ولی خب ازدست ...

وای ای خدا .خواهر من چرا مثل مامان منی .مامان من تا میبینتشون کلی براشون کار و بریز بپاش انگار هتله.بعد کلی اعصابش خورد میشه و میگه کمر دردم.جدی جدی به فکر خودت باش ارزش دارن؟

میشناسم اینجور آدمارو ک بهت گفتم چیکارکنی عصرشم از خواب پاشو چای بخواه برو کابینتاشو باز کن بگ ...

کاش بتونم خونشون میرم خیلی کمرو میشم حتی بچم بگه گشنمه روم نمیشه کاش تغییر کنم 

نکنه تو مامان منی😂😂 دقیقا این رفتار هارو عمم داره بیچاره مامانم میرفت حمالیشو میکرد ولی الان دیگه ...

واقعا باید تمرین کنم  روبدی بهشون فوق العاده سواستفاده میکنن اینقدر هندونه هم زیربغلت میزارن که نگو

😑به شوهرت بگو حتما

خودش میدونه اخلاقشونم میدونه اونم مثل منه درمقابلشون ازاونم شده کاربکشن حالا فکرشو بکن مردی که توخونه خودش کارنمیکنه اونجا میگن فلان کار کن