2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

454 بازدید | 49 پست

می خواستم خونه ی مامانم اینا رو دعوت کنم 

بعد ما دو نوع برنج داریم 

برمی گرده میگه که از اون برنجه(ارزونه) درست کن 

انقد حرصی شدم مهمونی رو کنسل کردم

خونه بابام همیشه ما رو دعوت می کنن. حالا یبار ما دعوتشون می خواستیم بکنیم. انقد آدم بی چشم و رو؟

حالا اینم بگم که مامانم اینا وقتی ما رو دعوت می کنن برنج. خیلی درجه یک درست نمی کنن اونم بخاطر اینکه وضعیت مالیشون زیاد خوب نیست الان

دوست دارم شوهرمو خفه کنم 

هیچ وقت سر هیچ چیزی نظر نمی‌ده

الان زبون باز کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد بهش گفتی از کدوم برنج میخوام درست کنم.بابا هرچیزی روباشوهرتون درمیون نزارید درست  کن بزار سرسفره اون از کجا میدونه از کدوم برنج پختی .چقد بدم میاد ازاین جور مدل مردا 😒

اتفاقن چیزی نمیگفتی .از اون برنج خوبه میزاشتیدفعه بعدم خونواده خودشو دعوت میکردی برنج ارزونتره رو می ...

چیزی نگفتم 

فقط به یه بهونه دیگه دعوا کردم و مهمونی رو کنسل کردم

می دونی از حرفش بدم اومد

چرا باید برای خونواده ی من حساب کتاب کنه؟

احتمالا مادرت اینا خوب پذیرایی نمی کنند اونم دلخور هست .مثل تاپیک هایی که عروس های نی نی سایتی میزنن و میگن خانواده ی شوهر خوب پذیرایی نمیکنند ولی شوهرم توقع مهمونی خوب براشون داره ‌منظورم اینه قابل درک هست