آقا میدونم تنها راه کامل خوش فرم شدن سینه عمله ولی میخوام بدونم تمرینای باشگاه و استفاده از مکمل و پروتئین و... چقدر تو لیفت و هوش فرم شدن سینه تاثیر داره ؟؟؟؟
عزیزم کی گفته عمل لازمه من تخت تخت بودم الان رشد کردن ورزش مناسب این قسمت تو گوگلوسرچکن برات میاره
هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا؟؟؟؟؟لطفاً بیشتر راهنماییم میکنید؟من باشگاه رفتم یکم لیفت شد ولی سایز کم کردم
گلم من تو خونه برای فرم و بزرگتر شدن از گوگل چنتا حرکت دیدم انجام دادم اماااا زمان میخواد و حوصله به خرج دادن سوتین اسفنجیم نمیزنم
هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد
مرسی عزیزم واقعا امیدوار شدم چقدر تو بزرگ شدن تاثیر داشت؟
عزیز دلم اره حتما فقط صبوری کن و هروز وقت بزار براش بعد از چند ماه واقعا متوجه میشی