2777
2789
عنوان

بدبخت ترین ادم دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 81 پست
واقعا؟ ی بار ک دعوا کرده بودیم میگفت از کجا میدونی من بچه ندارم زن ندارم تازه ۲۳ سالشم هس شوهرم&nbs ...

اره عزیزم ببین اخرم زنه پسره که تو خارج بود عکس حاملگیشو فرستاد دختره دید 

تازه نامزد پسره دختر داییش بود ب دختر دایی خودش خیانت کرده بود

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
خب آخرش چی باید بشینی یه تصمیم درست حسابی بگیری اگه خواستی طلاق غیابی بگیری حتما مهریه تو بزار اجرا ...

مهریم ۱۴ سکه اس اونم پولداره میده هیشکی نیس کمکم کنه طلاق بگیرم تازه من خیلیم دوسش دارم نمیدونم چجوری بدون اون زندگی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ ی بار ک دعوا کرده بودیم میگفت از کجا میدونی من بچه ندارم زن ندارم تازه ۲۳ سالشم هس شوهرم&nbs ...

خودتون تنها تو خونه زندگی میکنید یا پیش پدر مادر هستید خودتون چن سالتونه مگ چهارسالم هس ازدواج کردین

برای داداشم ی صلوات بفرست  
اخه منم میخام تموم کنم ولی چجوری نمیدونم چحوری طلاق بگیرم خودم برم پیش وکیل؟ بابام خانوادم دارم میزن ...

نه اول برو با وکیل صحبت کن مشورت کن راه حل میده بهت الان چند سالته سن قانونی رسیدی دیگه

بعد تا طلاقت نده نمیتونی ازدواج کنی اصلا اون موند اون ور آب تو اینجا تنها

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
اخه منم میخام تموم کنم ولی چجوری نمیدونم چحوری طلاق بگیرم خودم برم پیش وکیل؟ بابام خانوادم دارم میزن ...

تو این چهار سال اصلا دیدیش؟یبارم نیومده ایران؟

شرایطتو درک  میکنم. یه دلیل دلتنگیت در واقع بی محلی های اونه . فعلا از پولاش نهایت لذتو ببر سعی ...

پولاش هست ولی کسی نیست که برم باهاش بیرون ک بخام لذت ببرم میتونم هر روز برم بیرون با چن تا از دوستام ک زیاد نزدیکم نیستم باهاشون ولی اونام پول ندارن نمیتونم هر بار من ببرمشون واسشون حساب کنم که چون شوهرمم پولدار هست ولی به من زیاد پول نمیده میگه تو لازم نداری

اره عزیزم ببین اخرم زنه پسره که تو خارج بود عکس حاملگیشو فرستاد دختره دید  تازه نامزد پسره دخت ...

به نظرت ممکنه منو دوست نداشته باشه ولی اینکارم نکنه ینی خیانت نکنه؟

مهریم ۱۴ سکه اس اونم پولداره میده هیشکی نیس کمکم کنه طلاق بگیرم تازه من خیلیم دوسش دارم نمیدونم چجور ...

هیچکس از من عاشق تر نبود بخدا انقدر بیخیال شدم گه گاهی یادش میوفتم

به نظرت ممکنه منو دوست نداشته باشه ولی اینکارم نکنه ینی خیانت نکنه؟

درخواست دوستی بده اونجا بهت توضیح بدم