2777
2789
عنوان

بدبخت ترین ادم دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 81 پست
حرف مردم و چیکار کنم فامیلامون ابروی بابا و مامانم😭

وا این زندگی خودته به کسی ربطی نداره من با پسره لو رفتم همه فهمیدن ولی خب ب خودم ثابت شد اگه اون اتفاق نمیوفتاد من هیچوقت نمیفهمیدم ک مناسب هم نیستیم پس بدون دیگران مهم نیستن

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش حاملگی پوچ بود 

عزیزم به خودش گفتی یا نه بعد مثلا عکس‌العمل نشون داد که مثلا بیارمت پیش خودم یا نه

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
مهریم ۱۴ سکه اس اونم پولداره میده هیشکی نیس کمکم کنه طلاق بگیرم تازه من خیلیم دوسش دارم نمیدونم چجور ...

عزیز دلم همین الانشم بدون اون زندگی میکنی اخه چقدر میخوایی تحمل کنی چند سال؟ نمیدونم انشالله که بهترینها نصیبت بشه ولی من نظر خودمو میگم اگه کسی بهم آسیب بزنه دوست داشتن برام مثل.... میمونه

عزیز دردانه ی خدا🌹