2777
2789
عنوان

بدبخت ترین ادم دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی میترسم بابام باهام بد بشه

گلم خانوادت ندونن که ببین اول راهی هس یا نه

بعدشم اگه راهی بود به خانوادت رک بگو که تا کی اصلا معلوم نیس اون کجاس چیکار میکنه منم تا طلاق نگیرم نمیتونم دیگه ازدواج کنم منطقی صحبت کن

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
تو چند سالته 😐خونوادت کجان نمیدونن تو تو چه وضعی هستی؟

من ۲۱ سالمه 

چرا بابا میدونن من هر شب گریه میکنم به مامانم میگم با گریه ناراحتی بهش میگم ی کاری کن گوش نمیده زنگ میزنه به شوهرم میگه چرا به زنت زنگ نمیزنی اونم میگه باشه میزنم بعدش نمیزنه

بابامم میگه چون نماز اول وقت نمیخونی خدا اینجوری بدبختت کرده میگه نماز اول وقت بخون تا زندگیت درست شه 

هر چی میگم بابا من میخونم نمازمو چهارساله زندگیم درس نشده میگه نه درست نمیخونی

الانم داشتم گریه میکردم گفتم بیام دردودل کنم با شما

تو این چهار سال اصلا دیدیش؟یبارم نیومده ایران؟

دیدمش میاد ایران مثلا سالی ی بار ب مدت دو ماه 

موقع کرونام دو سال نیومد 

الانم سه ماه پیش اومده بود حامله شدم سقط شد رفت

من ۲۱ سالمه  چرا بابا میدونن من هر شب گریه میکنم به مامانم میگم با گریه ناراحتی بهش میگم ی کار ...

الهی بمیرم برات چرا اخه 😔خیلی برات ناراحتم گلم 🥺

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
دیدمش میاد ایران مثلا سالی ی بار ب مدت دو ماه  موقع کرونام دو سال نیومد  الانم سه ماه پی ...

خودت کردی یا خودش سقط شد

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
میشع تعریف کنی برام؟

من یکیو سه سال دوس داشتم همش بازیم داد خیلی باهم خاطره داشتیم...اولین کسی بود که بهش محبت کردم اونم

بعد هیچی دیگه بخاطر خانوادش ولم کرد بعد برگشت من قیدشو زدم ولی بعضی وقتا دلم میگیره

گلم خانوادت ندونن که ببین اول راهی هس یا نه بعدشم اگه راهی بود به خانوادت رک بگو که تا کی اصلا معلو ...

حرف مردم و چیکار کنم فامیلامون ابروی بابا و مامانم😭