2777
2789
عنوان

بدبخت ترین ادم دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷ سالم بود اصن هیچی نمیفهمیدم از ازدواج و اینا فقط گفتم پولداره خوشگله خارجه قبول کردم میخاستم ا ...

الان فکراتو جمع کن قشنگ یا تموم کن یا کلا کاری کن کنار هم باشید اصلا نمیشه که

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

خب آخرش چی باید بشینی یه تصمیم درست حسابی بگیری اگه خواستی طلاق غیابی بگیری حتما مهریه تو بزار اجرا یه روز که برمیگرده رفتنی ممنوع خروج میشه و مجبور میشه مهریه تو بده تا برگرده خارج

عزیز دردانه ی خدا🌹
نمیخوام ته دلتو خالی کنم تو این چندسال چیکار کردی..جداشو آیندتو بساز از کجا میدونی اون بهت وفاداره ا ...

ما خانواده پولداری نیستیم بابامم خیلی سختگیره بعد طلاق دوباره مث دوران مجردی نمیزاره از خونه برم بیرون کسی ام به زن مطلقه ازدواج نمیکنه که 😭

واه یعنی هیچ تاحالا ندیدیش از تزدیک؟

چرا از وقت ازدواج تا الان سه چهار بار اومده ایران 

ی بار دو سال ندیدمش 

ولی هر چی میاد زود میره یه ماهه دو ماهه

ن بخدا تایپکای قبلیمو ببین من چهارساله که این مشکلو دارم

خدا کمکت کنه ،تا بچه نداری غیابی طلاق بگیر ،غیابی طلاق گرفتن شوهرتو نمیخا همین ک ثابت کنی ولت کرده و اینحا نیس دادگاه طلاقت میده 

باردارت مگه نکرده؟ چطور میگی 4 سال دوری؟

تو این چار سال که چن باری اومده ایران ولی زود رفته سه ماه پیشم اومده بود 

خیلی باهام خوب بود بخاطر بچه 

بعدش که رفت انگار ن انگار ک منم وجود دارم

نمیدونم اون فیلم دیدی یا نه شوهرش به بهانه درس خارج بودع حتی زنو بچه هم داشته برای زنه نقش بازی میکر ...

واقعا؟ ی بار ک دعوا کرده بودیم میگفت از کجا میدونی من بچه ندارم زن ندارم

تازه ۲۳ سالشم هس شوهرم 

تو این چار سال که چن باری اومده ایران ولی زود رفته سه ماه پیشم اومده بود  خیلی باهام خوب بود ب ...

شرایطتو درک  میکنم. یه دلیل دلتنگیت در واقع بی محلی های اونه . فعلا از پولاش نهایت لذتو ببر سعی کن بهش فکر نکنی . پیشتم میبود ممکن بود یه جور دیگه اذیت بشی جون معلومه زیاد زنداری بلد نیست 

الان فکراتو جمع کن قشنگ یا تموم کن یا کلا کاری کن کنار هم باشید اصلا نمیشه که

اخه منم میخام تموم کنم ولی چجوری نمیدونم چحوری طلاق بگیرم خودم برم پیش وکیل؟ بابام خانوادم دارم میزنن که پولم ندارم بدم وکیل شنیدم باید ۳۰ میلیون بدی تا وکیل به زور طلاقتو بگیره چون شوهرم که قبول نمیکنه طلاق بدت