2777
2789

چرا من بچه دار شدم

چرا الان حاملم.....

چرا باید بچه تو شکم مادری باشه که کلونازپامو بخاطر بچش نمیتونه ترک کنه.تو شکم مادری باشه که بیمار دوقطبیه...چرا این بچه رو من با سهل انگاری اوردم تو این دنیا...که ممکنه هر ناهنجاری و بلایی سرش بیاد.

نه دیگه میتونم خودمو بکشم.نه میتونم این بچرو

فشار خون بالا هم دارم.

خیلی خیلی دوسش دارم.دلم نمیخواد بلایی سرش بیاد.اما دلمم براش میسوزه

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که خودت اینارو قبول داری کافیه برو دکتر بگو میخوام قرصو ترک کنم راهکار بهت میدن

کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙

نینی کوچولوی من .....

تو دیگه داری ۴ ماهه میشی...

حتی نرفتم سونو ببینم پسره یا دختر

اصلا دلم براش میسوزه

خدا منو ببخشه

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
خودت میخاسی ?

نه

چهار پنج روز قبل پری ک...اندوم پاره شد من فک کردم پری میشم اورژانسی نخوردم

نینی کوچولوی من ..... تو دیگه داری ۴ ماهه میشی... حتی نرفتم سونو ببینم پسره یا دختر اصلا دلم براش ...

همه چیو به خدا بسپار

گاهی همه چی جوره اما خدا نمیخواد و نمیشه

گاهی هم هیچ چی جور نیست خدا میخواد و میشه

⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩

زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست من شاه شطرنجم 

اروم باش

منم بايپولارم ولي خودت بايد حال خودتو خوب كني

هورمونات بهم ريخته داري اذيت ميشي

به هيچي فكر نكن و افكار منفيتو بريز دور تا يكم اروم شي

حواس خودتو پرت كن اگه ميتوني بزن بيرون

هيچ اگر سايه پذيرد منم آن سايه هيچ!                                            من كاربر قديمي ام كه از سال ٩١اينجام اما پروفايل قبليم فعلا تعليق شده🤐 
نگران نباش.افسردگی بارداری عادیه فقط باید خودت را کنترل کنی میگذره

نه متاسفانه من سابقه ی طولانی بیماری دوقطبی و اختلال وسواس جبری دارم