2777
2789
عنوان

بنظرتون آدم پاک واقعا

274 بازدید | 22 پست

بنظرتون دختر و پسر هایی که واقعا پاک هستن آدم های خوبی هستن 

یعنی خوب و بد وجود داره یا اصلا این قضیه بنظرتون مسخرس 

مثلا پسری میشناسم که میگه برای اینکه برای همسر آیندم لذت بخش باشم نمی‌خوام قبل ازدواج رابطه جنسی انجام بدم 

یا دختری که واقعا قبل ازدواج پسری لمسش نکرده و دل پاکی داره

هیچ ادمی پاک نیست

واااا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا

اام از اون روزی که شروع به راه رفتن و حرف زدم میکنه تو زندگیش بلاخره یه کار بد انجام میده هر چند کوچیک 

نمیتونید بگید چون طرف قبل ازدواج کاری نکرده یعنی کاملا انسان پاکیه 

اام از اون روزی که شروع به راه رفتن و حرف زدم میکنه تو زندگیش بلاخره یه کار بد انجام میده هر چند کوچ ...

اها از اون نظر اره فک کردم میگی یعنی همه قبل ازدواج رابطه دارن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

:/ واااااا

اام از اون روزی که شروع به راه رفتن و حرف زدم میکنه تو زندگیش بلاخره یه کار بد انجام میده هر چند کوچیک 

نمیتونید بگید چون طرف قبل ازدواج کاری نکرده یعنی کاملا انسان پاکیه 

خوب و بد بودن انسان، خیلی ملاک داره

یکی از این ملاک ها دور بودن از گناهان کبیره است 

و رابطه با نامحرم درست نیست و نهی شده از این کار 

چون لطمه روحی زیادی داره غیر از گناهش 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
خوب و بد بودن انسان، خیلی ملاک دارهیکی از این ملاک ها دور بودن از گناهان کبیره است و رابطه با نامحرم ...

کاری به شرع نداشتم 

میخواستم ببینم جدا از دین بنظرتون این کار ناپسندی هست یا نه 

یعنی دختری که با افراد متعدد بوده بنظرتون کارش اشتباه 

بله بنظرم هستن

دخترای این شکلی که کم نیستن، خودم یا بعضی از دوستام این مدلیم 

ولی پسرایی که قبل ازدواج دنبال میل و هوس و خوشگذرونی خودشون نرفته باشن خیلی کمن، مگه اینکه واقعا عاشق شده باشن و بخاطر طرف همچین کارایی رو نکنن

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)