2777
2789

سلام دوستان من حدودا چندماهی میشه ک ی واحدی و پیش خرید کردم و الان گذاشتم برای فروش 

با همسایه های اونجا هم مشکل دارم کابینت گذاشتن تو پارکینگ من هرچی میگم بردار زبون درازی میکنن واحد کلید نخوردس من تا حالا ی ساعتم اونجا نموندم الان میگن باید هزینه شارژ ساختمون تمیز کاری پارکینگ و آسانسور و برق و اینارو بدی 

ن.شما ک اونجا ساکن نیستی. خونه خالیه

کی میره میاد ک شارژ بدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نده 

واحد خالی پول شارژ و تمیز کاری نداره

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بله باید شارژ رو چه ساکن باشید چه نباشید پرداخت کنید.

قانون هست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ن نده واحد خالی پول شارژ و تمیز کاری نداره

راه پله،اسانسور،هزینه ی نگهداری.حقوق سرایدار،اینا از شارژ پرداخت میشه‌

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
راه پله،اسانسور،هزینه ی نگهداری.حقوق سرایدار،اینا از شارژ پرداخت میشه‌

وقتی واحد خالیه چی بدن؟؟

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بله باید شارژ رو چه ساکن باشید چه نباشید پرداخت کنید.قانون هست.

خونرو گذاشتم برای فروش همش دارن خرج تراشی میکنن پمپ بزاریم اینجارو اونجارو درست کنیم خب من نمیخوام خرج الکی بیوفتم وقتی دارم میفروشم بره 

اسی اپارتمان ما رو پدرم ساخته و واحداشو فروخته الان ۳ تا واحد خالی داریم ک هنوز پلاستیک در هاش کنده ...

خرج و مخارج دیگ چی ؟ میگن میخوایم پمپ بزاریم و قفل عوض کنیم و.... خب من گذاشتم برای فروش نمیخوام خرج الکی بیوفتم 

خرج و مخارج دیگ چی ؟ میگن میخوایم پمپ بزاریم و قفل عوض کنیم و.... خب من گذاشتم برای فروش نمیخوام خرج ...

بله طبق قانون شما باید بدی حالا میخوای ساکن باشی ، میخوای ساکن نباشی ، میخوای بفروشی هر چی شما اونجا سهم داری و باید مثل بقییه بدی

بله طبق قانون شما باید بدی حالا میخوای ساکن باشی ، میخوای ساکن نباشی ، میخوای بفروشی هر چی شما اونجا ...

درسته طبق قانون باید بدم ولی وقتی گذاشتم برای فروش چرا باید ۵۰ میلیون خرج الکی بزارن رو دستم؟

درسته طبق قانون باید بدم ولی وقتی گذاشتم برای فروش چرا باید ۵۰ میلیون خرج الکی بزارن رو دستم؟

دیگ شما اونجا رو خریدی 

باید با این چیزا کنار بیای

قانون نمیاد بگه شما میخوای بفروشی پس نباید خرج کنی 

باید بدید