2777
2789

همسر سابقم

یک ساله جدا شدم

هرپتج ماه یکی میده

ار ۲۲۴تا ۲۵ طلاق توافقی قبول کرد

دومیشو داد

رسیدشو دادم

اینارو اومدم

یک زمانی شوهرم بود

الان سلامی  نه علیکی

فقط گفتم  این رسید

اونم سکه رو داد

چقدر وابسته دلبسته مرد۴۸ ساله شدم که زندگی دومشو خراب کرد ورفت

من ازدواج اولم بود

چقدر دلگیرم

چقدد تواین یکسال دارو خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چند سالته

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

اون ازدواج دومش بود؟چن سالته  چن وقت باهم بودین؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

باور کن هیچی نفهمیدم😐

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

مرده حق زن و بچه شو به گند کشید با ازدواج دومش 

البته که حق شماست مهریه تون 

ولی چرا زن یه آدمی میشین که زن داشته اخه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مرده حق زن و بچه شو به گند کشید با ازدواج دومش  البته که حق شماست مهریه تون  ولی چرا ...

چی میگی 

سابقه دهدسال زندگی داشت

وزندگی دومشم من بودم

اون زن دوبار آی وی اف کرد بچه ش نشد

با امید از زن جوون که من ۳۲ باهاش ازدواج کردم و دوبال آی وی اف کردم بی بچه خواستم بمونم اون نموند

و رفت پی لیاقتش سه سال باهاش زندگی کردم

۴۳ سالش بود بامن ازدواج کرد الان ۴۸ سالشه

خیلی وابسته دلبستش بودم.قدر مو ندونست

خونه زندگی خوب براش حیف بود

مرده حق زن و بچه شو به گند کشید با ازدواج دومش  البته که حق شماست مهریه تون  ولی چرا ...

کدوم بچه

چقدر عصبی هستی وهیچی هم نمیدونی داری داغ میکنی برای خودت

سال ۹۶ ازدواج کردم باهاش من ۳۲سالم بود اون به پوچی رسیده بود  پارسال توافقی جدا شدم الان ۳۶ ...

آن شا الله با یه ادم مناسب ازدواج کنین عزیزم برات صلوات ۷ تا فرستادم💖

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
 خوبه حقتو داد من چی باید از چنگ گرگ بکشم بیرون حقمو

خوبی

ازاول رسیدهاش و دفترخونه داد

طی ده سال قراره ۲۵تا بده

زن قبلی تا پارسال مهریه میداد هرسه ماه وهنوز مهریه  ش تموم نشده بود یک مبلغی داد و تموم ش کرد با یک مبلغی

موقع من وکیلم تونست ۲۵ تا ازش بگیره اما طی ده سال