2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گلوم شدید درد میکنه وهمش سرفه میکنم ولی مقاومت میکنم دکتر نمیرم چون میترسم اونجا ویروسای جدید بگ ...

عزیزم تادکترنری ک خوب نمیشی من روز اولم رفتم سرم زد خوب شدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

علایمت چی بود؟من الان لرزم و سرد دردم خوب شده فقط گلو درد دارم

اره خودشه منم ایناروداشتم اول گلودرد بدن درد لرز سردرد

رفتم دکترهمون شب گلوم گرفته بود صدام درنمیومد شربت آموکسی کلاو ویتامین سی پودر روتارین برای گلودرد عالیه گیاه به دانه ومرزنجوش داره

ایناروبخور شلغم وسوپ آب جوووش خیلی خوبه قرص استامینوفنم برای بدن درد خوبه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

منم گلوم شدید درد میکنه وهمش سرفه میکنم ولی مقاومت میکنم دکتر نمیرم چون میترسم اونجا ویروسای جدید بگ ...

نه اینطور نیست من سرفه ندارم حتما دکتر برین. من یکی از اقوام پرستاره چند تا سرم و امپول معرفی کرده ک بزنم مامانم. زد خوب شد ولی من همچنان مقاومت میکنم ترس از سرم دارم

اره خودشه منم ایناروداشتم اول گلودرد بدن درد لرز سردرد رفتم دکترهمون شب گلوم گرفته بود صدام درنمیوم ...

من الان آزیترومایسین میخورم و کلداستاپ و یه شربت سینه سوپم زیاد میخورم بدم میاداز دکتر اه