2777
2789
عنوان

تجربه لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 48 پست
ببینین من 8 جلسه بیکینی رو رفتم به فاصله یک ماه چهل روز ولی همیشه رویش 100 درصد داشته تنها تفاوتش ای ...

فاصله خیلی مهمه بیش تر از 28 روز نباید باشه 

حتما بعدش زینک اکساید بزن و 1 روز اب نخوره اینها  بهت نمیگن براشون مهم نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینا رو بعضی بدنا جواب میده اکثرا برگشت مو دارن کندلا خیلی خوبه امتحان کن میفهمی چی میگم

کندلا شما استفاده کردید ،چنددوره رفتید ؟دیگ مو درنمیاد؟؟

بعد تو شهر ما فقط این دستگاه آمده نمیدونم کجا برم کندلا باشه دستگاش😔😔

منم افتضاح از دست مو خسته شدم پوست حساس دارم با هیچ چیز نمیتونم اصلاح کنم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

سلام عزیزم

توی یه تاپیک دیگه منو رپلای کرده بودید

ولی قفل بود

اره تو تاپیک رویالی بودم

شما هم بودید درسته؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سلام عزیزم توی یه تاپیک دیگه منو رپلای کرده بودید ولی قفل بود اره تو تاپیک رویالی بودم شما هم ...

اره عزیزم یهو عکس کاربریت رو دیدم شک کردم🤭خوبی الحمدالله نی نی ت پسر بود فکر کنم درسته؟ 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
اره عزیزم یهو عکس کاربریت رو دیدم شک کردم🤭خوبی الحمدالله نی نی ت پسر بود فکر کنم درسته؟ 

ارهههه🥰 دوتاشون خوبن خداروشکر

شما خوبید؟

یادمه بودید شما

ولی یادم نیست بچه تون دختر بود یا پسر🤭 

خوبه نینی تون؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان دیدم امصاتون رو🥰 گل دختر دارید🤩

ارهههه🥰 دوتاشون خوبن خداروشکر شما خوبید؟ یادمه بودید شما ولی یادم نیست بچه تون دختر بود یا پس ...

اخی عزیزم دوقلو بودن؟ دقیق یادم نیست خدا حفظشون کنه برات

الان دیدم امصاتون رو🥰 گل دختر دارید🤩

آره عزیزم کوچولو دیگه بزرگ شده یه فضولی شده که نگو یاد اون روزای حاملگی میفتم هم دلم تنگ میشه هم میگه خداروشکر به خیر گذشت روزای پر استرسی بود

اخی عزیزم دوقلو بودن؟ دقیق یادم نیست خدا حفظشون کنه برات

نه پسر اولم بزرگتر بود بعد هم یه پسر دیگه😄

دومی رو نیاوردی؟🤭🤭🤭

آره عزیزم کوچولو دیگه بزرگ شده یه فضولی شده که نگو یاد اون روزای حاملگی میفتم هم دلم تنگ میشه هم میگ ...

ماشالله بهش

روز به دور هم شیرینتر میشن😍🥰

خداحفظ کنه دخترت رو

اتفاقا چن  وقت قبل یکی دیگه از بچه های تاپیک رو دیدم😃 

ولی باز گمش کردم🤣

با اجازه بهت درخواست دوستی میدم🥰 گمت نکنم دیگه