2777
2789
عنوان

تجربه لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 48 پست
من 10 ساله میرم دیگه در نمیاد فقط میرم شارژ سالی  یکبار  اگر مشکل هورمونی نداری که فقط با ...

نه ندارم ازمایش دادم قیمتش چه جوریه؟ بیکینی چند هست

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستگاهی که رفتی لیزر نیست نوره  الکساندریت 2021-2020 برو فقط  سرش سوزنی و کولینگ بالا دار ...

عزیزم میشه به منم کمک کنی ،فردا میخام برا اولین باربرم لیزر اسم دستگاهش آیس تیتانیوم ۲۰۲۱،بنظرت خوبه جواب میگیرم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
دایود برای صورت افتضاح برلی بدن بد نیست کندلا برو اون بهتره من دایود رفتم بدنم ۶۰درصد رفت ولی صورت پ ...

عزیزم من برا اولین بار میخام برم اسم دستگاهش آیس تیتانیوم ۲۰۲۱،خوبه برم جواب میگیرم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
رویش مو تا آخر درمان هست پراکنده و کم میشه بخصوص صورت  سبیل خیلی دیر جواب میده

ببینین من 8 جلسه بیکینی رو رفتم به فاصله یک ماه چهل روز ولی همیشه رویش 100 درصد داشته تنها تفاوتش این بوده که قبل لیزر باید یک روز درمیون شیو میکردم اما الان هفته ای یکبار طبیعی هست یا نتیجه نگرفتم؟ 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
من کندلا میرم خیلی تحقیق کردم به نظرم بهترینه

آیس تیتانیوم ۲۰۲۱ چطوره؟؟