2777
2789
عنوان

اخراج

65 بازدید | 10 پست

وسط سالی از مدرسه اخراجم کردن ولی مدیرمون هیچ نامه ای چیزی نداشت ک بخاد اخراجم کنه گف اموزش پرورش زنگ زده گفته دیگ فلانی دانش اموز مدرسه شما نیست هرمدرسه ای هم رفتم ثبتنامم نکردن فردا میخام برم اموزش پرورش

نمیتونه به هیچ عنوان وسط سال همچین کاری کنه به چه حقی

من قبلا 1هفته اخراج شدم و چندروز پیش با یکی از همکلاسی هام تو خیابون دعوامون شد بعدش اینا میخاستن منو به یه بهونه ای اخراج کنن ک کردن و اصلا بیرون مدرسه به اونا ربطی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا 1هفته اخراج شدم و چندروز پیش با یکی از همکلاسی هام تو خیابون دعوامون شد بعدش اینا میخاستن من ...

اصلا حتی اگه داخل مدرسه هم بود نمیتونست اخراج کنه وسط سال برو اداره بگو سرخود اخراجم کرده

من قبلا 1هفته اخراج شدم و چندروز پیش با یکی از همکلاسی هام تو خیابون دعوامون شد بعدش اینا میخاستن من ...

مامانم بهش گفت بزارید پرونده رو تا یه مدرسه پیدا کنم قبول نکرد همون موقع رفت پرونده رو اورد و اینم بگم اون خانومه ک پشت سیستم میشینه هم نبودش مدیر همینطور بلند مرد داد دست مامانم پرونده رو

اصلا حتی اگه داخل مدرسه هم بود نمیتونست اخراج کنه وسط سال برو اداره بگو سرخود اخراجم کرده

فردا قراره با مامانم برم اموزش پرورش ولی من نمیدونم چطور باید باهاش صحبت کنم و میتونم کارایی ک مدیر باما میکنه زو بهشون بگم؟

فردا قراره با مامانم برم اموزش پرورش ولی من نمیدونم چطور باید باهاش صحبت کنم و میتونم کارایی ک مدیر ...

اره حتماًاا ببین اونا مثل مدیر معاون نیستن سرخود ی تصمیمی بگیرن و اصلا به هیچ عنوان دانش آموز وسط سال اخراج نمیکنن همچی رو صادقانه بگو