دکتر دارو داد بعد چند تا قرص تقویتی هم جدا برام نوشت گفت توصیه ما اینه ک مصرف بشن اما شوهرم اصلا بروی خودش نیورد دیدم تو داروخانه نمیخاد بگیرشون بش گفتم اینا هم بگیر گفت باشه اما وقتی دید داروهای اولی شد ۱۵۰ اصلا محل نذاشت و تقویتی هارو نگرفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘 هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
برای یه غذای خاص یا میوه ای چیزی باید بعد از نماز صبح ده مرتبه آیه ی 114 سوره مائده رو بخونی همسایمون بهم گفت خوندم عالی بود به مامانم هم گفتم اولش باورش نمیشد بعد چند روز بهم گفت خوندم نتیجه گرفتم تاز۶ ما یه بار خوندیم بعدا تو کتاب گنج های معنوی دیدم نوشته ده بار
اگه پس اندازی داری خودت برو بگیر... برای خودت احترام قائل شو.. همش منتظر دست مردها نباشیم
پس انداز داشتم سودشو میگرفتم ی مدت سکه خریدم سود کردم ب شوهرم گفتم بفروششون دوباره بزارم بانک برای خرج خودم فروختشون پولو گذاشت تو حساب خودش گفت سودشو بت میدم سودشم نداد اصلا
کلا نماز شب کلید حل هر مشکلیه به شرطی که از همه گناهات توبه کنی واقعی باشه اگه هنوز نمی تونی باید به یکی از امامان متوسل بشی مثل نادعلی و زیارت عاشورا خوندن و دعای توسل و ...