دکتر دارو داد بعد چند تا قرص تقویتی هم جدا برام نوشت گفت توصیه ما اینه ک مصرف بشن اما شوهرم اصلا بروی خودش نیورد دیدم تو داروخانه نمیخاد بگیرشون بش گفتم اینا هم بگیر گفت باشه اما وقتی دید داروهای اولی شد ۱۵۰ اصلا محل نذاشت و تقویتی هارو نگرفت
پس انداز داشتم سودشو میگرفتم ی مدت سکه خریدم سود کردم ب شوهرم گفتم بفروششون دوباره بزارم بانک برای خ ...
اشتباه کردی عزیزم کاش شوهرتو باخبر نمیکردی از پس اندازت یا حتما تو حساب خودت میذاشتی.. بعضی مردها دوست ندارن زنسون هیچ پس اندازی داشته باشه که همیشه بهشون وابسته و محتاج باشه... اشکال نداره عزیزم بفرستش از همه نوع میوه ای چند کیلو بیاره و اب هویجم زیاد بگیر بخور... باور کن ما هم با میوه و مایعات و اب هویج زیاد خوب شدیم.. به امید سلامتی
من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر
عزیزم همین الان هم می تونی نماز شب رو بخونی برو معطل نکن من رو هم دعا کن فقط نماز صبحت قضا نشه وگر نه اونم قبول نمیشه منم برم که کار چندین و چند سالم همینه و همیشه هم خدا را شکر نتیجه گرفتم البته من خودم از خدا خواستم که مجبور باشم نماز شبمو ّخونم و تو روز انقدر غیبت نکنم خیلیییی خوبه
عزیزم معنویات باعث نشه از همسرت فاصله بگیری رابطه ات رو داشته باش و تو خونه حسابی به خودت برس حسابی تو خونه آرایش کن و لباس باز بپوش و بچسب به شوهرت و رابطه جنسی هم داشته باش اگه برات سخت نیست تقوی هم خیلییی خوب و موثره و خدا روزی رو برای تقوا پیشگان ویژه قرار داده تو قران هست و من هم به چشم خودم اینو دیدم خلاصه بهت بگم که خواست و اراده ی خدا بالاتر از اراده ی ماها هست