ببین کسی نمیگه زیر بارزور بره باید راه را یادگرفت ..برای کسی که میخواد زندگی کنه ملاک ارامش زندگیه .زندگی محل جنگ ولجبازی نیست ...این روش اقتدار دهی فقط چشم گفتن نیست احترام گذاشتن است وابرازناراحتی را به موقع وشیوه درست بیان کردن ....من گفتم تجربیات را بخونین اکثر خانمها روش را تغییر دادن شوهرشون تغییر شیوه داده و خیلی خوب شده ...تا وقتی میشه با روش درست کسی را به راه اورد بهتره اگه نشد بعد ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین کسی نمیگه زیر بارزور بره باید راه را یادگرفت ..برای کسی که میخواد زندگی کنه ملاک ارامش زندگیه . ...
من چرا 10ساله ازدواج کردم روز خاستگاری به همسرم گفتم من رابطه ارباب نوکری نمیخام نه من دستور میدم نه تو گاهی اوقات فراغت بیرون میرم بهش اطلاع میدم عزیزم من امشب با خواهرت یا با دوستم بیرونم نگرانم نشی اونم همین طور '' 'هیچ مشکلی ندارم چون رابطمون مث دو تا رفیقه نه یکی دستور بده یکی دیگه بگه چشم
. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان میدرخشند
من چرا 10ساله ازدواج کردم روز خاستگاری به همسرم گفتم من رابطه ارباب نوکری نمیخام نه من دستور میدم نه ...
بله زندگی همین مدارا کردنهاست ولی الان جوجامعه را مسموم کردن ومتاسفانه قبلا مردها شیر بودن الان زنها ...ادمها مختلفن وتربیت مختلف. باید این اطمینان رابهم داد که برای من ارامش تو مهمه
. ...زن محبت میخواد ومرد اقتدارواحترام پس اگر زن وظیفه اش را انجام نداد راهش دعوا نیست همینطور که زورگویی مردهم راهش دعوانیست..خصوصا اوایل ازدواج خانمها با بحث ولجبازی ودفاع بیجا ازاطرافیان ذهنیت غلط .ایجاد میکنن واین نتیجه اونه .اول زندگی تنش زیاده مطمئنا شما هم داشتین مهارت یاد گرفتن.خوبه ..بعد عجیبه همین سلطان من ..من برات میمیرم و.....بعضی خانمها به دوست پسرو .....میگن کسی نمیگه چقدر بده چرا خودت را کوچک میکنی ..ولی اینجا شیطان فعال میشه دربرابر شوهرکه همه جوره خواب وخوراک واسایش را فدای زنش کرده همه اعتراض میکنن