2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 218 پست
خوبه.برو با دعوایی ها حرف بزن.ولی بدون آتیش بندازی تو زندگی مردم.آتیش میوفته تو زندگیت.این قانون کائ ...

فعلا برو ببین سلطانت اومده پاشو بزاری تو شیر بمالی ریپ نزن 

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرش من شوهرم بگه نرو خونه فامیلات ببین از وسط جرررررش نمیدم 

والا من شوهرم از رو حسادت میخاست رفت و امد نکنه با باجناقش  و منم نمیذاشت برم  

خیلی منطقی خواستم به راهش بیارم نشد 

چنان دعوایی باجاریم راه انداختم  الان با برادر اون قطع ارتباطیم اما باخواهرم رفت و امد میکنیم 

اصلا حرف بی منطق تو کتم نمیره. همه چی متقابل باید باشه   

جدمم فرموده زیربار حرف زور نرید حتی اگر گردنتون بزنن

باشه چشم عزیزم میخام غذا بخورم به نظرت بزارم حضرت اقا دستور بده یه وقت عصبانی نشه صورتش چروک شه بزار ...

وای چه کار بدیییی وایسا اول تاج سرت غذا بخوره اجازه داد بخوری شاید دلش میخواد غذا بخوری بخاطر یه غذا جنگ راه ننداز گناه داره

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
والا من شوهرم از رو حسادت میخاست رفت و امد نکنه با باجناقش  و منم نمیذاشت برم   خیل ...

دمت گرم همین درسته 

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 
 خب خونه مادرش چرا نذاشته بره خونه عمش چی  خوداسنارتر میگه پرسیدم گفت دوست ندارم بری&nbs ...

خب حالا شد.ببین وقتی بحث منطقی میکنی به نتیجه میرسی.نه از اول بگی دعوا کن.دو حالت داره یا دلیل منطقی داره.که تا حرفای خودش رو نشنوی نمیشه قضاوت کرد.یا به قول شما میخواد گربه رو دم حجله بکشه که اونم دو حالت داره.با حالت اول کاری ندارم.دومیش اینه که به قول شما میخواد بگه حرف حرف منه که اونوقت باید از راهش وارد شد و نشوندش سر جاش.نه این که از اول هنوز هیچی نشده بگی تو هم این کارو کن اون کارو کن.تشویقش به دعوا کرد.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا زنان جامعه امریکا پای حقوق زنای دیگه وایمیسن تظاهرات میکنن اینا میان میگن شوهرت اربابته