2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 218 پست

قال قرمه سبزی:هیچ مردی حق زور گفتن به زنش را ندارد به هیچ وجه زن باید کاملا مستقل خود مختار باشد مردای عزیز نمیخوان برم ور دل ننه باباشون حرف باید حرف زن باشه وسلام هرکیم مخالف ریپ نزن بی ادب میشم بد جوابشو میدما گفته باشم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت حسودیم شد.من دیگه جواب نمیدم تو وقت داشته باشی بری دو تا زن و شوهر دیگه رو بندازی به جون ...

خودت ادعات‌ میشه اما الان داری به من تهمت میزنی ما نمیگیم با شوهرت دعوا کن میگیم بهش یاد بده واست ارزش قائل بشه . 

👻
وای چه کار بدیییی وایسا اول تاج سرت غذا بخوره اجازه داد بخوری شاید دلش میخواد غذا بخوری بخاطر یه غذا ...

چشم راست میگی ارزش نداره بخاطر شکم آقا نارحت شه آخ خدااااااا

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 
دمت گرم همین درسته 

البته خودمم پاره شدما اما مهم نیس  حقمو گرفتم واالا   

هرچند خیلی ضعیفم اما  سیده ها اصلا ی رگی دارن بخدا بی عدالتی و زور و ستمگری برامون قابل هضم نیس 

نبینم کسی ب کسی زور میگه ها ، مثل شیر میپرم وسط

من  میگم استارتر این وسط کجا رف مارو انداخت ب جون هم  خودش رفته 😂😂😂😂

من چ میدونم سر دسته رفته😁😁😁

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 
البته خودمم پاره شدما اما مهم نیس  حقمو گرفتم واالا    هرچند خیلی ضعیفم اما &n ...

قربون جدت بشم عزیزم محتاج دعاتون هستم... منم 10ساله متاهل هستم همون اول به همسرم گفتم من رابطه ارباب نوکری نمیخام نه من دستور میدم نه تو بعد ده سال زندگی ازش راضیم ازم راضیه مثلا با دوستام برم بیرون بهش خبر میدم شب برگرده نگرانم نشه میگم عزیزم شب شاید دیر اومدم نگرانم نشی با خواهرتم یا با خواهره خودم بیرونم 

خودت ادعات‌ میشه اما الان داری به من تهمت میزنی ما نمیگیم با شوهرت دعوا کن میگیم بهش یاد بده واست ار ...

تو هی به من میگی جوابمو نده بعد خودت جواب میدی.عجبا.کلا اهل بحث و دعوایی ها.من دیگه حوصله ندارم راستش.هر چی تو میگی درسته.خدا نگهدار