2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 218 پست
یعنی میگی پاشه بره خونه عمه.بعد دعوا راه بیوفته.بعد اعصاب خودش داغون بشه.

نه بشینه خونه تا عمر داره اجازه نداره جایی بره شما مردا رو پرو کردین بخدا 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
گفتم من اگه باشم....... شماهم به حرفای کلیشه ایتون ادامه بدین ..محبت کن .لجبازی نکن .چشم بگو احترام ...

ول کن عزیزم. یه عده از خانوما بلانسبت همه خانمهای نی نی سایت فکر میکنن تو سری خوردن و دم نزدن و بله قربان گفتن نشونه سیاسته! 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکه الان لجبازی نکرده ب حرفش گوش کرده زندگی ب کامش شیرینه شماها حالتون خوبه؟  حال خودش خراب ب ...

من میگم باید مشکلش رو حل کنه ولی نه با لجبازی و تنش ایجاد کردن.من حالم خوبه و مراقب هم هستم حرفی نزنم که تو زندگی مردم شر ب پا بشه

عزیزم چطور مرده آشوب میندازه طوری نیست و اعصاب خورد کنی نداره اما اگه این بخواد بره خونه باباش اعصاب ...

هر چیزی راه حل داره.باید ببینه دلیلش چیه.شاید منطقی باشه.شاید به نفع خودش باشه.شاید سوءتفاهم باشه.باید مشکل حل بشه.چیه همه لج و لجبازی نشونش میدن

فقط به حرف اینا که میگن لج کن و دعوا کن گوش نکن.تو خونت دعوا بشه نه ماها هستیم نه عمه ات نه مامانت ن ...

بله این آقا یا باید با زبون آدم بشه یا راه متقابل سز موقع برای رفتن مهمونی خانواده شوهر هم بهانه بیاره نه با دعوا با بهانه نره اون موقع آقا حالیش میشه یعنی چی 

بعصیاتون فکرمیکنین همین ک شمارو گرفتن ازدواج کردید تاج گذاشتن رو سرتون شدین بله قربان گو

هرچیزی جایی داره همه چیز باید متقابل باشه

وقتی چیزی غیر منطقیه باید جلوش ایستاد

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
جدیدا اینجور شده میگه تو چرا میخای یری رو چ حساب چن وقت پیشم تولد خالم بود با جنگو دعوا رفتم ریدم ب ...

به نظرم شما خودتم یکم کوتاهی کردی عزیزم یبار بشین با آرامش و زبون خوش باهاش حرف بزن ببین با محیط خانواده مشکل داره یا احساس غریبی و معذب بودن می‌کنه یا هر چی بعد به فکر حلش باش وقتی علت رو ندونی مسئله حل نمیشه که

فقط به حرف اینا که میگن لج کن و دعوا کن گوش نکن.تو خونت دعوا بشه نه ماها هستیم نه عمه ات نه مامانت ن ...

اونوقت مرد سر خانوادش دعوا می‌کنه کسی هست؟؟ تاکی پدر و مادر هستن نری دیدنشون یا مراسمات مگه چندبار تکرار میشع؟؟؟ 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
من میگم باید مشکلش رو حل کنه ولی نه با لجبازی و تنش ایجاد کردن.من حالم خوبه و مراقب هم هستم حرفی نزن ...

عزیزم شر اومده تو زندگیش

ب حرفاش دقت کن گفته نرو نرفته

ولی حالش بده .حالش بده ک اومده تاپیک زده حالش بلده ک با مادرش بحثش شده 

کوتاه اومده ک حالش بده . بله گفته ک میگه...‌ ب این زندگی

پس کوتاهی و بله گفتن جواب نداده دیگ

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
خب یه باره طلاق بگیره راحت

اگه قراره با اینا طلاق بده مرده همین روز اول بده بهتررررههههههههه