2777
2789
عنوان

با شوهرم سر سرد بودنش داره کارم به طلاق میکشه با بچه ۹ ماهه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 18619 بازدید | 298 پست
عزیزم مگه جدا شدن با کلی سال که جوونیت رفته راحته؟ جدا شدن با کسی که هنوزم دوسش داری مگه راحته؟ جد ...

خوب عزیزم میخواستم همینو بگی درسته که بخش مهمی از زندگی رابطه هست ولی اون اقا اینجوره یا باید کمکش کنی که خوب بشه یا باید از خود گذشتگی کنی هر روز درگیری و بحث و سرکوفت زدن چیزی درست نمیشه بدتر میشه من فکر میکنک ۹۰ درصد به خودتون مربوط میسه که شرایطو درس کنی نه که ولکنی بری خونه پدرتون  اون اقا مثل یه ادم مریضه وگر نه هیچ مرد نرمالی زنشو پس نمیزنه 

ادما چقد متفاوتن 🤧ومنی ک برام رابطه اصن مهم نیست 

اسی من دیقن شوهرتم الان شش ماه ک ر بط ه نداشتم یعنی بهتر بگم نزاشتم 🤧ازدواج کردنم چی بود اخه🤐تو مجردی نمیدونستم اینجوری ام و الا ازدواج نمیکردم 🙃💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم میخواستم همینو بگی درسته که بخش مهمی از زندگی رابطه هست ولی اون اقا اینجوره یا باید کمکش ک ...

درسته نرمال نیست اونم تا این حد

ایشالله بتونم تحمل کنم

ادما چقد متفاوتن 🤧ومنی ک برام رابطه اصن مهم نیست  اسی من دیقن شوهرتم الان شش ماه ک ر بط ه ندا ...

بله 

چقدر تفاوت هست واقعا

ترس داری از رابطه یا میل نداری کلا؟

اسی منم مشکل شمارادارم. سه ساله شوهرم طرفم نیومده بچه هم ندارم. رفتم توفکرطلاق. ولی خیییلی برام سخته چون شرایط طلاق راندارم. اگه بچه داشتم بهتربود. منم شوهرم به شدت سرده. مطمعن باش باکسی نیست چون شوهرمنم اینطوریه. چطوربارابطه کم باردارشدیدکه بدونم میخام زندگیم رانجات بدم میدونم بااومدن بچه درست میشه همه چی

اسی منم مشکل شمارادارم. سه ساله شوهرم طرفم نیومده بچه هم ندارم. رفتم توفکرطلاق. ولی خیییلی برام سخته ...

سلام شما با مشکلتون چکار کردید 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
منو شوهرم عاشق هم بودیم بدون هم جایی نمیرفتیم وابسته هم بودیم ، اون همه چی برام فراهم میکرد اگه میخو ...

ای بابا 

باز من برعکسم 

شوهرم گرمه من سردم 

اصلا نمیتونم 

همیشه هم کلی درد میکشم..... 

نمیدونم بقیه چجوری لذت میبرن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕