2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خودشونو عقل کل میدونن .شوهرِ میگه دوست ندارم بری همچین آدمی منطق سرش میشه ...فقط یه چی طوطی وا ...

دقیق فقط آدم و حرص میدن اه اه

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رئیس جمهور کدوم کشوره پیروی کنه ازش چطووره یه تخت سلیمان زیرش بزاره شما چجور موجوداتی هستین اخه چرا ...

همین دیگه نگاه شما 

اگه من خودمو ملکه خونه حس کنم اونم پادشاهه  اگه نگاهمو مثبت و زیبا کنم زندگیم گلستان میشه 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
الان کامنت یکیو دیدم میخام خودمو دار بزنم میگه از دستوراتش پیروی کن خدایا منو گاو کن سرمو به کجا بکو ...

چرا؟اونوقت اگه یه مرد هم به حرف زنش باشه خودتو دار میزنی یا میگی به به چقدر جنتلمنه

ولش کن  این خانم  فک کرده  ادمای امروز اگر احترامشون کنی اونقد فهیم هستن که درست بشن& ...

اره بعدم میگه زندگی مگه چند صباح سر خونه عمه و خاله دعوا کرد هیچی باید بشینه سر زندگیش به زندگی برده وارش ادامه بده

ربطی به لجبازی نداره بحث اینه که شوهر ارباب خونه نیس و زن هم برده خونه نیس که شوهر هر موقع دلش خواست ...

خب پس به دعوا تشویقش نکن راه حل بده.جنگل که نیست که هر کی وحشی تر و پرزورتر برنده باشه

فک کنم از نوادگان لطفعلی خان قاجاره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اسی چرا نمیاد ببنده چند تا تو سری خور و جیره خور دست شوهر دارن مغزمو میترکونن

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 
خب پس به دعوا تشویقش نکن راه حل بده.جنگل که نیست که هر کی وحشی تر و پرزورتر برنده باشه

شما چرا یهویی به من حمله میکنی یاواش مگه من گفتم جنگله گفتم شوهرش نمیتونه مانع رفتنش بشه نگه اینکه دلیل منطقی داشته باشه که اونم نداره 

👻
معلوم نیست اگه خاله شما از اول با دعوا زندگیشو پیش میبرد الان چه زندگی در انتظارش بود منم نظرمو هرج ...

هیچی کمتر کتک میخورد تو مهمونیامون  شرکت میکرد آدم افسرده نبود ن که حالا شده نزدیک چهل سالش تازه بگه چی کیفی داره مهمونی و عروسی رفتن شوهر میخواد بیاد میخواد نیاد نظرت زندگی مردم و خراب می‌کنه به قول خودتون کاااارما داره ها

چرا؟اونوقت اگه یه مرد هم به حرف زنش باشه خودتو دار میزنی یا میگی به به چقدر جنتلمنه

رد پیام من ریپ نزن عقب مونده حالم بد میشه با یه کنیز حرف بزنم 

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند