2777
2789
عنوان

دوباره روز مرد شد و من حالم بده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 112 پست
نتونستم هیچ وقت برای کاری که مشخصه میگیرم مثلا یه میلیون بگیرم لباس مجلسی بدوزم و.. هر چیم بهم بده ...

من هی پول میخوام شوهر نمیده با قهر و عشوه و خر کنی یکم واسم خرج می‌کنه 😒

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒
دلم خیلی گرفته دلم میخواد درد و دل کنم حامله بودم شوهرم جایی ماموریت بود و آنتن نداشت انقدر ویار داش ...

عزیزم حداقل یه کارت از همسرت که توش 500 هزار تومان پول هست همیشه همراهت باشه. 

خرج نکن ولی مواقع ضروری لازمت میشه. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیاطی بلدم آشپزیم خوبه مهره بافی میکنم هویه بافتنی... ولی در حد درآمد نیست میگم که خیلی ایده آل گرام ...

اصلا اینطور نیست بالاخره باید از یه جا شروع کنی از هرچی بلدی یه نمونه درست کن بعد اگه دوست و آشنا زیاد داری بهشون نشون بده نداری از طریق آنلاین شاپ عرضه کن و سفارش بگیر بعد درست کن و بفروش و کسب درامد کن تو این فاصله هنرت رو ارتقا هم بده و چیزهای جدیدتر و بهتر تولید کن 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
نتونستم هیچ وقت برای کاری که مشخصه میگیرم مثلا یه میلیون بگیرم لباس مجلسی بدوزم و.. هر چیم بهم بده ...

عزیزم ببخشیدا شما خرج نکنی اون یکی‌ خانومه میاد تا ته جیب شوهرتو خالی میکنه ماهیانه از همسرت پول بگیر همون اول ماه که حقوقشو میریزن مثلا بگو از این به بعد پونصدش برا من که وقتی نیستی دلم چیزی خواست برا خودم‌یا بچم بگیرم... نگا شما حامله بودی ویار داشتی هیچ پولی ته کارتت نبوده حتی شوهرت نکرده یه مبلغی به کارتت بزنه بعد بره ماموریت چون شما اینجوری جا انداختی براش هم خودتو عذاب دادی هم بچه توی شکمتو بخاطره یه غرور کاذب... گدایی که نمیکنی همسرشی شما حتی بابت انجام کارای منزل میتونی از همسرت پول بگیری حتی برا شیر دادن به بچتون پس پولی که درخواست میکنی گدایی نیس یجور حق الزحمه هس

خب بتون 😐 یعنی چی نتونستم. عادت میکنه چند سال دیگه پشیمون میشی. بهش بگو میشه بهم ماهیانه بدی؟ بعد ک ...

یه بار گفتم چیزی نگفت منم دیگه تکرار نکردم
از نظر مالی تامینم خداروشکر
فقط دلم میخواد استقلال مالی داشته باشم که ندارم
کلا سیاستو بلد نیستم 

عزیزم حداقل یه کارت از همسرت که توش 500 هزار تومان پول هست همیشه همراهت باشه.  خرج نکن ولی موا ...

درست میگی عزیز پیشم هست
ولی اون موقع همسرم آنتن نداشت که رمز دوم بهم بده

یه بار گفتم چیزی نگفت منم دیگه تکرار نکردم از نظر مالی تامینم خداروشکر فقط دلم میخواد استقلال مالی ...

چی گفتی؟ گفتی میخوام مستقل باشم؟ 

بهش بگو اینکه مدام دستمو جلوت دراز کنم عزت نفسمو پایین میاره. بهش بگو این شرایطو دوست نداری. یه مدت کارایی که روتین پول میگرفتی نگیر. 

اگه علت خواست بگو ماهیانه یه پولی بزن به کارتم. حساب کن مثلا ماهی دویست میخوای بگو دویست و پنجاه صد میخوای بگو صد و پنجاه اون پنجاه رو پس انداز کن. 

اصلا اینطور نیست بالاخره باید از یه جا شروع کنی از هرچی بلدی یه نمونه درست کن بعد اگه دوست و آشنا زی ...

شوهرمم خیلی تشویقم میکنه
ولی از نظر روحی انگار بهم ریختم هیچ کدوم از کارام به چشم خودم نمیاد اعتماد به نفسم کم شده

شوهرمم خیلی تشویقم میکنه ولی از نظر روحی انگار بهم ریختم هیچ کدوم از کارام به چشم خودم نمیاد اعتماد ...

وقتی یه کم پیش بری و فروش داشته باشی دلگرم میشی البته اولش سخته باید تحمل کنی ولی بعد درست میشه همه آدمهای موفق از همینجا شروع کردن نترس فقط شروع کن 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
عزیزم ببخشیدا شما خرج نکنی اون یکی‌ خانومه میاد تا ته جیب شوهرتو خالی میکنه ماهیانه از همسرت پول بگی ...

حرفاتون درسته عزیزم
هیچ وقت یاد نگرفتم زرنگی کنم و سیاست داشته باشم جوری شده الان خود شوهرم بهم میگه عزیزم چرا انقدر قانعی چرا هیچی ازم نمیخوای
میدونی الان همش به خودم میگم شوهرم وظیفه نداره من باید خودم از پس خودم بربیام
نمیدونم فک کنم افسرده شدم بعد زایمانم
همس خودمو کم میبینم