2777
2789
عنوان

دوباره روز مرد شد و من حالم بده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته بخدا داذم با گریه مینویسم نمیدونم میتونی حالمو درک کنی 

درک که نه..

زیاد ناراحت کننده نیست برام

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
منم مثل ایشون  اخه ما حتی پول نداریم مهارتی یاد بگیریم😊

خیلی از کارها رو میتونید از اینترنت یاد بگیرید مثل درست کردن دستبند، مثل فتوشاپ، مثل آشپزی و شیرینی پزی یا کارهای هنری و عروسک سازی و اینا فیلمهاشم تو آپارات و سایتهای دیگه هست رایگان

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
خیلی کارا بلدم ولی نمیدونم چطوری به درآمد برسم خیلی ایده آل گرام

همینم عالیه به ایده پردازی ادامه بده سعی کن موقع استراحت به جای فکرای چرت به خلاقیت فکر کنی یهو راهشو پیدا میکنی

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
خب باید بگیری عشق من  باید بهت بده شده صد تومن  وگرنه خیلی خانم ها خانه دارن  یا ...

نتونستم هیچ وقت برای کاری که مشخصه میگیرم مثلا یه میلیون بگیرم لباس مجلسی بدوزم و..
هر چیم بهم بده خرج خونه و دخترم میشه
مغرورم نمیتونم بگم پول بده که داشته باشم همیشه برای کار مشخص گرفتم خیلی وقتا یه خریدی پیش میاد میگه پول بزنم به کارتت میگم نه هست خودش خندش میگیره از کجا میاری😅 میگم اون دفعه ریختی انقدرش مونده خودشم بهم میگه چرا هیچ وقت ازم نمیخوای چرا انقدر قانعی 

نتونستم هیچ وقت برای کاری که مشخصه میگیرم مثلا یه میلیون بگیرم لباس مجلسی بدوزم و.. هر چیم بهم بده ...

خب بتون 😐 یعنی چی نتونستم. عادت میکنه چند سال دیگه پشیمون میشی. بهش بگو میشه بهم ماهیانه بدی؟ بعد کم کم تلاش کن یه جا بری پاره وقت کار کنی. 

بگی نمیتونم بهش بگم میزنم شوخی هم ندارم. 

خیلی از کارها رو میتونید از اینترنت یاد بگیرید مثل درست کردن دستبند، مثل فتوشاپ، مثل آشپزی و شیرینی ...

خیاطی بلدم آشپزیم خوبه مهره بافی میکنم هویه بافتنی... ولی در حد درآمد نیست
میگم که خیلی ایده آل گرام میگم باید یه چیزی حدش عالی باشه که عرضش کنی

همینم عالیه به ایده پردازی ادامه بده سعی کن موقع استراحت به جای فکرای چرت به خلاقیت فکر کنی یهو راهش ...

انقدر فکر کردم که دیوونه شدم هزار تا ایده دارم اما میگم کدومش می ارزه آخه