سلام هر وقت مناسبتی پیش میاد تولد عزیزام میشه بیشتر از خوشحالی ناراحتم از اینکه نمیتونم هیچ کاری کنم از اینکه در آمد ندارم شاغل نیستم که بتونم شده یه هدیه کوچولو براشون بگیرم یه کیک یه شاخه گل..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مثل ایشون اخه ما حتی پول نداریم مهارتی یاد بگیریم😊
خیلی از کارها رو میتونید از اینترنت یاد بگیرید مثل درست کردن دستبند، مثل فتوشاپ، مثل آشپزی و شیرینی پزی یا کارهای هنری و عروسک سازی و اینا فیلمهاشم تو آپارات و سایتهای دیگه هست رایگان
فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
خب باید بگیری عشق من باید بهت بده شده صد تومن وگرنه خیلی خانم ها خانه دارن یا ...
نتونستم هیچ وقت برای کاری که مشخصه میگیرم مثلا یه میلیون بگیرم لباس مجلسی بدوزم و.. هر چیم بهم بده خرج خونه و دخترم میشه مغرورم نمیتونم بگم پول بده که داشته باشم همیشه برای کار مشخص گرفتم خیلی وقتا یه خریدی پیش میاد میگه پول بزنم به کارتت میگم نه هست خودش خندش میگیره از کجا میاری😅 میگم اون دفعه ریختی انقدرش مونده خودشم بهم میگه چرا هیچ وقت ازم نمیخوای چرا انقدر قانعی