2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من یک سوال دارم 

خانمی که بخواد طلاق بگیره و تموم کنه تکلیف طلاهایی که داره چیه ؟!؟ 

باید برگردونه ؟ 

طلاهایی ک آقا براش خریده ...

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️
چون طلا هدیه ست اگه موجودنباشن نمیتونه پس بذه من ازوکیل پرسیدم

میشه بیشتر توضیح بدی ؟!؟ 

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️
اون وکیل گفته حکم هدیه رو داره و هدیه رو میشه پس گرفت مگر تغییرداده شده باشه یا فذوخته باشه

یعنی اگر مثلا مثلاااا من فروخته باشمشون دیگ نباید پس بدم نه ؟ 

نمیتونه پس بگیره ؟ 

دوستان من یک سوال دارم  خانمی که بخواد طلاق بگیره و تموم کنه تکلیف طلاهایی که داره چیه ؟!؟&nbs ...

من حقوق خوندم.چون طلا هبه یعنی هدیه حساب میشه اگه فاکتورش پیش خانوم باشه و خانوم بگه فروخته و الان نیس نمیتونه بگیره.هدیه رو که پس نمیگیرن☺

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست!
من حقوق خوندم.چون طلا هبه یعنی هدیه حساب میشه اگه فاکتورش پیش خانوم باشه و خانوم بگه فروخته و الان ن ...

و اگه فاکتورش پیش آقا باشه چی ؟