2777
2789
عنوان

به این بی بی چک چقدر اطمینان کنم نظربدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 87 پست
سلام من رفتم پیش دکترم وبازم احتمال یه بارداری بی سرانجام داد ودوباره پنی سیلین وبتامتازونLA داد گفت ...

سلام عزیزم،

منم تو اقدامم و ماه پیش دقیقا مثل شما بی بی چکم هاله انداخت چند روز بعد با سه روز تاخیر پریود شدم، قبلا هم یه بار سقط تو‌۶،۷ هفتگی داشتم. 

رفتم دکتر بهم دوفاستون داد، این ماهم دوباره تو اقدامم. شما دوفاستون استفاده کردین بازم سقط شیمیای شد بعدیشم؟

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، منم تو اقدامم و ماه پیش دقیقا مثل شما بی بی چکم هاله انداخت چند روز بعد با سه روز ...

سلام عزیزم بله منم دوفاستون خارجیشومصرف میکنم و درحین مصرف هم پری میاد وهردفه لانه گزینی صورت نمیگیره نمیدونم چرا؟؟

انشااللله که زودتر بارداری سالمی روتجربه کنی

سلام من رفتم پیش دکترم وبازم 

احتمال یه بارداری بی سرانجام داد ودوباره پنی سیلین وبتامتازونLA داد گفت ...

سلام خوبی عزیزم

یعنی قبلا هم همچین اتفاقی افتاده بود برات؟منظورم بارداری شیمیاییه

این دوتا دارویی ک دادع برای باز شدن لوله فالوپه؟

نگران نباش عزیزم ان شاءالله باردار میشی

درکت میکنم چقد سخته و چقد خوشحال شده بودی وقتی تستت مثبت شده بود ولی حتما صلاح خدا بوده بسپار بخودش

شوهرت ازمایش داده؟نرماله؟

منم فولیهای غالب زیاد داشتم ولی نشد ک بشه

راستی پودر اینفولیک.رو ببر داروخونه شاید پس گرفت بگو از خودتون گرفتم دکتر قبول نکرده

شروع رژیم4دی ماه
سلام خوبی عزیزم یعنی قبلا هم همچین اتفاقی افتاده بود برات؟منظورم بارداری شیمیاییه این دوتا دارویی ...

سلام

آره گلم چندبارشده که اینجوری شدم

دیروزم رفتم سونو۶تافولی بالغ داشتمو hcgبرام نوشت

آره میگه این دوتا آمپول تمام راه لوله های فالوپ روتمیزمیکنه

آره شوهرم آز داده وعالیه همه چیزش

حالا میبرم شایدقبول کرد😘😘

خیلییی معذرت میخوام اسی  ی سوال ازت داشتم ت ی تاپیکی گفتی ک پیاز درمانی میل جنسیتو درمان کرده& ...

آره عزیزم حالم اصلا خوب نبود انقد دیر میرفتم رختخواب که شاید همسرم خوابیده باشه وقتایی هم که رابطه داشتم باخشکی واژن که داشتم خیلی درد میومدسراغم وفقط به فکراین بودم زودتموم بشه من چندروزی راحت بشم 😩😩😩جوری بودم که همسرم میگفت توچرا انقد خشکی(ناراحت بودفکرمیکرد مشکل ازاونه که نمیتونه من راضی کنه) تااینکه باروش پیازدرمانی آشنا شدم وانجام دادم همون دوره اول یعنی بعدچندروزازمصرف ترشحاتم طبیعی شد ومیلم برگشت واصلا نه من ونه همسرم باورمون نمیشد الان خودش حواسش هست پیازمون تموم نشه🤣🤣🤣🤣

سلام آره گلم چندبارشده که اینجوری شدم دیروزم رفتم سونو۶تافولی بالغ داشتمو hcgبرام نوشت آره میگه ا ...

ان شاءالله ک این ماه حتما نی،نی میاد تو دلت عزیزم

بنظرت منم امپولا رو تزریق کنم؟ اسم کاملش رو میشه برام بفرستی

یا عکس خود داروها و یا عکس نسخه ات

چه روزی از دوره باید تزریق بشه

شروع رژیم4دی ماه
ان شاءالله ک این ماه حتما نی،نی میاد تو دلت عزیزم بنظرت منم امپولا رو تزریق کنم؟ اسم کاملش رو میشه ...

ممنون انشالله وبرای همه منتظرا

کدوم آمپول رومیگی پنی سیلین وLAرویا آمپولا وقرصای تحریک تخمدان؟؟

آره پنی سیلین ۱۲۰۰۰۰۰ وبتامتازونLAازهرکدوم یک جفت نوشت وگفت الان ازهرکدوم یکی روبزن وده روزدیگه دوتا ...

چه روزی از دوره دقیقا زدی؟

بدون نسخه هم میشه بگیرم؟

قبلا مشکل خاصی نداشتی ک این داروها رو برات نوشته باشه:

اخه من عکس رنگی گرفتم یک سال پیشه لوله هام کیپ بود ک باز شد

شروع رژیم4دی ماه
چه روزی از دوره دقیقا زدی؟ بدون نسخه هم میشه بگیرم؟ قبلا مشکل خاصی نداشتی ک این داروها رو برات نوش ...

روز۸ دوره زدم من بسته بود وبازشد با عکس رنگی ولی برا شسته شدن ورفع التهاب داده بخدانمیدونم بی نسخه میدن