2777
2789
عنوان

به این بی بی چک چقدر اطمینان کنم نظربدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بچه داری؟یا اولین رو داری اقدام میکنی؟

آره منم سزارین شدم وعامل بسته شدن لوله هامم همونه نه درد شدیدی نداشتم بااینکه بسته بودلوله هام وبافشارمایع بازشدن البته قبلش یه شیاف دیکلوفناک گذاشتم شمانگران نباش سه ماه که چیزی نیست من دیگه وارد۶سال شده انتظارم دکتر من میگه همه ی این مشکلات بخاطر لباسای موادی. پوشیدن شورت. استفاده از نواربهداشتی. مخصوصا استفاده نکردن ازداروبهداشتیه.وبازمخصوصا استفاده ازدستمال توالت برای خشک کردن تازه قدیما طرف دیگه داشت میمرد سزارین میشد الان دیگه نه

هرچند من مشکل ایجادشد که سزارین شدم

آره منم سزارین شدم وعامل بسته شدن لوله هامم همونه نه درد شدیدی نداشتم بااینکه بسته بودلوله هام وبافش ...

منم خودم نخواستم درد طبیعی هم کشیدم اما نشد. سزارین شدم. انشاالله خداوند به همه مون دوباره نی نی عطا کنه

۴۳ عزیزم درست۱۰سال ازشما بزرگترم البته من۳۷سالگی شروع به اقدام کردم که نشد

افرین به این که برای فرزند آوری اقدام میکنید انشاالله اجرش هم می برید و صاحب فرزند صالح و سالم می‌شید دعا بفرمایید