2777
2789
عنوان

به این بی بی چک چقدر اطمینان کنم نظربدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 87 پست

سلام دوستان گلم ازونجا که نمیخواستم تاپیک بی نتیجه باشه اومدم بگم من همون روز که بی بی مثبت شد آزدادم بتام۵بود ولی چون به موعدم مونده بودصبرکردم دوباره آزدادم روزموعد۱۰بود ودورزبعد۱۵ که روزبعدش پریودشدم ودکترم گفت یه بارداری بودکه ازدست رفت چون بتا یه هویی شد ۲خواستم بگم چندین بار بی بی با مارکای مختلف همونروزیکه مدیکورمثبت شد گذاشتم وهمشون هاله داشتن درصورتیکه مدیکورخط داشت به نظرم مدیکورحساسیت بالایی داره که تونست ازبقیه زودتر نشون بده ومثبتاش کاذب نیست اماچون ممکنه بعضی حاملگیها به سرانجام نرسه خیلیا فکرمیکنن مثبتاش کاذبن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ماه استراحتم انشالله ماه بعد خیلی ناراحتم بعد۵سال اینجوری شد😭😭

برای بارداری توی اینستا bardari_flora رو سرچ کن یه خانوم مامایی هست که خیلی ها با ۱۰، ۱۵ سال ناباروری تنها با گوش کردن و عمل کردن به لایوهاشون که ذخیره است تو پیجش باردار شدن . برای منم دعا کن عزیزم

سلام عزیزم خوبی چیکار کردی این.دوره؟ پیازدرمانی ادامه دادی؟اقدام کردی؟ نتیجه چی شد

سلام عزیزم آره پیازدرمانی روادامه دادم۶روزبه پری بی بی چکم مثبت پررنگ شد وتقریبا مطمئن بودم باردارم چون سونوهم رفتم گفت رحمت ضخیم شده واحتمالا بارداری ولی یک روزقبل پری درست بعد آز بتا تودستشویی لک قهوه ای دیدم که خوشحال گفتم لانه گزینیه ولی یهویی تبدیل به خونریزی شدید مثل ماه قبل شد اومدم خونه بی بی گذاشتم منفی شد نمیدونم چمه دکترمم فردامیاد برم ببینم چی میگه حتما بازمیگه یا اسپرم یاتخمک ضعیفن لقاح انجام شده ولی نتونسته لانه گزینی کنه😩😩😩

امروز۵ پریه ودوباره پیازدرمانی روشروع کردم چون خیلی حالموروبراه کرده ازهمه لحاظ

شما چکارکردین ادامه دادین خبری شد یانه؟؟انشالله که باردارباشی؟؟🤲🏼🤲🏼

سلام عزیزم آره پیازدرمانی روادامه دادم۶روزبه پری بی بی چکم مثبت پررنگ شد وتقریبا مطمئن بودم باردارم ...

ای خداااا چقد ناراحت شدم ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد

بارداری شیمیایی بوده حتما

ن من ادامه ندادم

متاسفانه

ماه.پیش هم اقدام نکردم الان هم روزای اخر پری هستم

شروع رژیم4دی ماه
ای خداااا چقد ناراحت شدم ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد بارداری شیمیایی بوده حتما ن من ادامه ن ...

سخته ولی من ادامه دادم باورت نمیشه مینشستم توخونه به دوربرم نگاه میکردم کثافت همه جاروگرفته بودالبته ازنظرخودم چون وسواسم ولی اصلا نای ازجابلندشدن نداشتم پاهام ناتوان بودن میل جنسیم صفربود تمام تن وبدنم شده بود درد تااینکه پیازدرمانی روشروع کردم حالا ازصبح تاشب سرپام همش خونه روبهم میریزم هرکی هرچی میخوادبخره من میرم بیرون براش میخرم برامیل جنسی هم که خودم زنگ میزنم شوهرم که چراانقد دیرمیای بیادیگه🤪🤪😝😝😝

دیروزرفتم گشتم پودراینوفولیک پیداکردم براکیفیت تخمدان بخورم حالا میبینم خاصیت پسرزایی داره این ماه هم که بجاکلومیفن لتروزول میخورم چون دوماه پیش دکترگفت عوض کنم خودم گفتم نه ودکترم میگفت این بهتره بخاطرهمین اینماه نبودخودم خریدم ازسوم خوردم حالا فردامیرم پیشش میترسم پودر روبخورمش😩😩۲۱۶تومن هم پولشودادم حالاببینم دکترم چی میگه اگه اجازه داد بدم شوهرم میگن خوبه براکیفیت اسپرم

کاش شماهم ادامه میدادی آخه چرااقدام نداشتی ماشالله جوونین مگه میشه بدون اقدام 🤔🤔

سخته ولی من ادامه دادم باورت نمیشه مینشستم توخونه به دوربرم نگاه میکردم کثافت همه جاروگرفته بودالبته ...

خیلییی خوشحالم برات ک حالت بهتر شده ادامه بده ان شاءالله باردار هم میشی

اقدام داشتیم ولی ن برای نی نی چون یه سری جر و بحث کردیم ناراحت بودم دلم نمیخاس با اون حالم اقدام کنم

منم میل جنسیم خییییلی کمه

شوهرم از این موضوع ناراحته

برای دختر اقدام میکنین؟

حتما در مورد داروها از دکترت بپرس سرخود نخور

ان شاءالله نتیجه میگیری

شروع رژیم4دی ماه
خیلییی خوشحالم برات ک حالت بهتر شده ادامه بده ان شاءالله باردار هم میشی اقدام داشتیم ولی ن برای نی ...

آره عزیزم برادختر اقدامم ولی هرکارمیخوام بکنم میبینم براپسرزایی هست تازه همین پیازم میگن پسرزایی داره دوسین عسل دارچین.....

فقط کلومیفن ومتفورمین برادخترزاییه

آره عزیزم برادختر اقدامم ولی هرکارمیخوام بکنم میبینم براپسرزایی هست تازه همین پیازم میگن پسرزایی دار ...

تو اقدامت رو بکن بقیه اش رو بسپر دست خدا عزیزم

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته بنظر من ک این رژیما و این حرفا الکیه

ببینم اون بالاسری چی.میخاد

امیدوارم مصلحت خدا با خواسته دلت یکی  باشه

شروع رژیم4دی ماه
تو اقدامت رو بکن بقیه اش رو بسپر دست خدا عزیزم تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته بنظر من ک این رژیما ...

خودمم همین فکرومیکنم انشالله که مصلحت بدونه ومنوصاحب یه دختربکنه وهمه اونایی که آرزوشودارن دامنشون هرچه سریعترسبزبشه 

الهی آمین

سلام عزیزم من رفتم ولی دکترم جلسه داشت نیومده بودمجبورم فردابرم

سلام من رفتم پیش دکترم وبازم احتمال یه بارداری بی سرانجام داد ودوباره پنی سیلین وبتامتازونLA داد گفت باید راه لوله های فالوپ بازباشه تا به رحم برسه ولانه گزینی صورت بگیره این ماه آمپولم ندادوگفت فقط اقدام کن فولیات زیاد وخوبن۴تا فولی غالب دارم هرماه قبل تخمک گذاری اینوفولیکم گفت نخور پسرزایی به همراه داره😔😔