2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبق تجربه زنداداشم میگم. سعی کن همراه داشته باشی. کسی که همدلت باشه. من همراه زنداداشم رفتم. کمک لازم میشه یه وقت. یکیو ببر که نظر نده اعصابتو خورد کنه. ولی کمکت کنه.

کفش هم حتما حتما اگه پاشنه دار میخوای، پاشنه یه تیکه بگیر. یعنی لژ دار. پاشنه میخی باعث میشه اخر شب انگشتاتم حس نکنی. کمردرد. پادرد. داغن میشی

اسی کفش عروسیم این بود.راحته.گذاشتم جهت ایده. البته مادرشوهرمم یه پاشنه ده سانتی گرفته بود برام که ...

مال منم لژش این شکلی بود خییییلی راحت بود از ۱۰ صبح تا ۳شب پام بود.همش رقصیدم.اصن خسته نشدم.

برای ۵۰۰تامهمون باید۲۵ کیلوباشه اما میترسم مهمونا همشون نیان کیک زیادی زیاد بیاد

من برای ۶۰۰نفر گرفتم خب چن نفرم نمیان شما ۱۵تا ۲۰کیلو بگیر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مطمینی

بله عزیزم ۶۰۰تا مهمون داشتم میخواستم موقه شام سرو شه همه بخورن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یعنی بعنوان دسر کیک هم سرو شد؟

اره درسته رو میز دسر بود یکی برش میدادد اگه بعنوان دسر موقه شام ندی باید برای ۶۰۰نفرر حداقل ۴۵کیلو بگیری موقه شام کمتر خورده میشه